Tubina 28+5 iz 2 gündür bebeğin hareketleri çok aşağıda, mesaneme baskı yapıyor resmen. Sürekli küçük tuvaletim gelmiş gibi hissediyorum. Sizce normal mi? Bu şekilde olan var mı?
Selcen Tubina bende öyle hissediyorum ve son iki gündür baya azaldı hareketleri normal mi bilmiyorum bende 28+5 günlüğüm sola da yatsam yok bir iki kıpırtı bitti sizin nasıl hareketleri
Nureda28 Tubina kesinlikle öyle artık evde en sık girdiğim yer haline geldi lavabolar bende aynıyım dönmedi ve devamlı aşağıyı tekmeliyr bazen korkuyrm bnde sizin gibi ama o dönmediğinden kaynaklı olduğundan popo üstü oturyr ve mesaneyi tekmeliyr
Seymagms Tubina 25 haftalık hamileyim bnde az önce doktordan geldim postu görünce yazıyım dedim normal de cok hareketli bi bebeğim var aşırı hemde. Ama dün sabahtan beri hiç hareket etmiyordu ve dediğin gibi sanki rahme dogru indi cocuk öyle hissediyordum idrara çıkma isteği de çoğalınca acaba suyum gelıyor idrar mı sanıyorum dıye korktum doktora gittim bişey çıkmadı bu aylarda normal dedi açılmam falanda yokmuş bebeğin suyu da iyi dedi herşey yolunda yani içim rahatladı valla tabi herkesın değişebilir belki sizin ki farklıdır cok tedırgın olursanız doktorunuza gitmekte fayda var çnkü psikolojik olarak da etkileniyorz böyle durumlar da
Tubina Selcen hareketlerinde azalma yok her zamanki gibi ama 2-3 gün önceye kadar göbek deliğimin oralarda hissediyordum şimdi orda hiç hareket yok, rahme doğru aşağıda hareketli çok, tedirgin oluyorum bende
Tubina Nureda28 1 ay önceki kontrol de kafası aşağı doğruydu. Şimdi ters mi döndü acaba 😕 3 gün sonra kontrolüm var bakalım ne dicek doktor. O zamana kadar napcam bilmiyorum yürürken zorlanıyorum otururken zorlanıyorum..çalışıyorum bi de 😐
Nureda28 Tubina bnmde 2 hafta önce kafa göbeğin sağ tarafındydı şimdi göğüs altında otururken en azından lavabo ihtiyacı o kadar değilde ayağa kalkıp yürüyünce çok hissedyrsn
Tubina Seymagms senin adına çok sevindim. inşallah bizdede bir sorun yoktur 3 gün sonra gidicem bakalım
Fdle Tubina ayaklar aşağıdadır canım benim de kızımın ayaklar aşağıdayken rahmimde hissediyordum tekmelerini şimdi döndü kaburgam da hissediyorum ayaklarını 30da döndü benim kızım şuan 33üm çok şükür halen normal doğum pozisyonunda
Htcglgnaksy Tubina ben👋 28+2 hergün değil ama bazı günler çok aşağı vuruyor Doktorum normal olduğunu söylemişti
Gamm Tubina ben resmen vajinamda hissediyodum ve on beş dk de bir tuvalet yemi tuvaletten çıkmışken bile tuvaletim var hissi. Doktora gittim herşeyim normal şükür . İhmal etmeyin gidip gösterin muhtemelen normaldir ama nolur nolmaz