Haticerkan Hanımlar yardımcı olun 6 buçuk aylık hamileyim karnım çıkmaya başladı ama hiç kaşıntı yok fakat göğüsler de kaşıntı çok dayanamiyourm
doganBanu Haticerkan çatlak yağı kullanın yoksa nemlendirici sürün bol bol ve kaşımayın çatlamadan önlemini alın
Ecemismomy Haticerkan benim gögüslerimde sıkıntı olmadı ama göbeğim çok fena çatladı kaşınıyor dokununca acıyor evde bebek yağı vardı burda forumda okudum sürün diye bir denedm gerçekten kaşınmam geçti çok iyi nemlendiriyor bir bebek yağı deneyebilirsin çatlamasına engel olur mu bilmem ama kaşıntıya ve acıya iyi geldiğini aöyleyebilirim
miyendizhanim Benim normalde de kaşınıyor özellikle yazın kolonya sürüyorum çok iyi geliyor ama bilemedim.
Haticerkan Doğrudur canım fakat hamilelikten dolayı koku hassasiyeti oluştu parfumsu kokular oda spreyleri deodorantlar felan nefesimi kesiyor resmen duş jeline bile dayanamiyorm
Biyologhanim Benim kalıntı mı hiç bi yağ ve nemlendirici geçirmedi. Bol bol vazelin sürdüm acayip rahatlattı bence bi dene , özellikle kakao yağlı olanından kullandım ben
Nur-11 Benimde dünden beri sütüm gelmeye başladı tam 29 haftalığım tuhaf geldi daha var genede Doğuma
Gizoo Haticerkan sakın kaşıma ve çatlak kremi ya da yağı sür, kaşınıyorsa çatlayacaktır. Ben bilemedim yeterince nemlendirmedim kaşıdım şuan göğüslerimde derin çatlaklar var. Doğumdan sonra göğüsler iyice büyüyor ve daha çok kaşınıp çatlıyor.
Sabirsizanne16 Haticerkan hindistan cevizi yağı,kantaron yağı,zeytinyağı sürebilirsin.hatta dümdüz nemlendirici krem bile sürebilirsin.göğüs kremi sürmemelisin
Berrinsoygazi Haticerkan aynısı bende de oluyordu kuruluktan diye okumuştum herhangi bir nemlendirici deneyin ben Hindistan cevizi yağı sürüyordum inanılmaz iyi gelmişti