Bertug-Tugberk-Mom Kilolularda spinal anestezi tutmuyor diyorlar bu ne kadar doğru? Bide kan sulandırıcı kullananlar doğumdan sonra sorun yaşıyor mu? Pıhtı atma vs.. bilgisi olanlar yazarsa çok sevinirim 🙏
Mervemm Bertug-Tugberk-Mom bende kullanıyorum suan 86 flan çıktım 18+4 gebeyim doğuma 100 le girerim bakalim ne olacak sürecimiz
Mervemm Bertug-Tugberk-Mom bende kullanıyorum suan 86 flan çıktım 18+4 gebeyim doğuma 100 le girerim bakalim ne olacak sürecimiz
Bertug-Tugberk-Mom Mervemm son aylarda çok alınıyor kilo :( doktor gerçi kan sulandırıcı kullandığın için pıhtı atmaz , bide sezaryenden sonra yatip kalma hep gezin dedi ama insan merak ediyo yine de.
Aysessss Mervemm off başın sağolsun, ben de 25+4de kaybettim, preeklampsi oldu. Şimdi ben coraspin ve iğne kullanıyorum, 10. haftamdayım daha
Mervemm Aysessss inşallah sağlıkla alirsin kucağına bu bebeğini hic birakmadan devam et iğnelerine canim şükür ki rabbime igne kullandım iyi bir gebelik geçiriyorum
Aysessss Mervemm inşallah etkilidir ya bu dirençlere, hala direnç var tabi bende, gerim gerim geriliyorum :( senin bebişinin gelişimi uyumlu değil mi? Valla umut oluyosunuz
Mervemm Aysessss evet canim hatta 1 hafta onden gidiyor igne gelisimde baya iyiymis arkadasim tüp bebek yaptı oda kullandı