Znrkrgl 33 haftalık hamileyim .Bebeğimin karın çevresi 3 hafta geriden geliyormuş bu beni çok üzdü.Böyle başına gelip de sonradan bebeği kilo alanlar var mı
gulkara Znrkrgl benim 32. Haftada tüm ölçümleri 3 hafta geriden gelmeye başladı. Kilo azar azar alıyor ama haftasını yakalayamadı şu an 36 ama 33 gözüküyor baya küçük kendi haftalığında olanlara göre. Bir perinatologa gidebilirsiniz
FatmaE123 Znrkrgl bende 31+0 da gitmiştim 1 hafta geriden geliyor demişti açık kapanır dedi, şimdi yediklerime dikkat ediyorum süt,peynir ,ceviz,yoğurt, muz , pekmez tüketiyorum bunlar kilo aldırıyormuş.
ZeynepSaremom Znrkrgl benim arkadasimin ki 36 haftalikken karin cevresi 32 haftalikti..37 haftayi doldurunca suni sanciyla doğum yaptirdilar..Bebek anne karninda beslenemiyo durmasina gerek yok dediler..Şuan çok sükur 2si de gayet iyi
gulkara Znrkrgl ben 2 Dr. a gittim gerilikten sonra. Her ikisi de kan sulandırıcı iğne başladı ve ciğer geliştirici iğne yapıldı. Her iki dr da perinatologun bana bir tedavi sunmayacağını tanı koyacağını fikir alabileceğimi söyledi. Olumsuz şeyler duymaktan korktuğum için başlarda gitmedim ama sonra doğum zamanını planlamak ve bebek için yapabileceğim son şeyi yapmak için gittim. Kendi Dr. larım 36 37de alırız diyorlardı perinatolog 38 e kadar bekleyebileceğimizi söyledi. Bu benim için iyi oldu. Teşhis koydu kordon damarlarımdan birinin eksik olduğunu bebeğin bu yüzden beslenemediğini belirtti. Kanda pıhtılaşma sorunum olabileceğini ve baktırmam gerektiğini, doğumdan sonra bebeğe de bakılması gerektiğini söyledi. Bebeğin organlarını inceledi.
Znrkrgl gulkara gelişim geriliği olanları sezeryan ile erken mi alıyorlar ? Beni de doktorum perinatologa yönlendirdi .Yediklerime çok dikkat ettiğim halde böyle olması çok üzüldüm açıkçası
gulkara Znrkrgl valla bende dikkat ederdim ama insanın elinde olmuyor. Anne Düzgün beslenmese de ortalama bebekler 2800 ve üstü doğuyor. Bana perinatolog 2300 falan doğacağını ve bunun benim elimde olmadığını söyledi. Gelişim geriliği olunca bebek eğer içerde beslenemezse Dr. lar doğumu erkene alabiliyor. Ama öncelikle içerde tutabildikleri kadar tutmayı hedefliyorlar. Benim sezeryan olucak canım ama benimki başı dönmediğinden ters duruyor bebeğim.