Gamzecvk Merhabalar 34+3 teyim son bi haftadır çok fazla kaşıntım var tüm vücudumda sizlerde yaşayan var mı sebebi ne 😢
Cisem-22 Gamzecvk karaciğer enzimleriniz yükselmiş olabilir mutlaka doktora gidin test sonuçlarına göre tedaviye baslanıyor doğumdan sonrada o kaşıntılar geçmıyo çünkü
Gamzemre6161 Gamzecvk hormonlarınıza baktırın derim ihmal etmeyin gebelik kolestazı geçiriyor olabilirsiniz
Bubus Gamzecvk merhaba kolestaz olabilir ben de aynı şikayetle gittim. Karaciğer enzimlerim yüksek çıktı. 37ye kadar takip edip sezaryen yapacağız dedi doktor. Riskliymiş bebek için
Sevo9090 Gamzecvk merhaba ben de 34+3 üm ve ayni durumdayim. Üstelik tahlillerimi yaptırdım hicbir sorun yok. Butun vücudum sivilce icinde ve kaşınıyor. Kaşıntıdan uyuyamiyorum mesela su an. Ben de Cildiyeye gidecegim.
Gamzecvk Cisem-22 bi kaç ay önce yüksek cıktı doktor dikkat et yemene dedi ama çok önemseyemedim dediğiniz gibi baktırayım tekrardan ☹️ Çok teşekkürler
Gamzecvk Sevo9090 çok geçmiş olsun 🤲🏻sebep ne acaba tahliller temizse gidin muhakkak inşallah biran evvel geçer sürekli kaşıntı çekilecek gibi değil 😩
Ayshecann Kızlar el ve ayak kasıntısı bnmde aynı sekilde bn ilk ayak olunca mantarmı acaba dedim ama bu görünürde hiç bise yok gece kasınıyor uykumu kacırıyor resmen
Sevo9090 Ayshecann benim de öyle elim ayağım tertemiz hicbir sey yok ama kaşınıyor avuç iclerim ayagim. Nolucak bu halimiz :(
Gamzecvk Ayshecann benimde aynıydı kaşıntıdan uykuya dalamıyorum görünürde hiçbişey yok sizde bi doktorla görüşün muhakkak ben tahlil sonucumu bekliyorum 😣