Tunyy 4 aylik hamileyim yuzum sivilce ve sivilce lekeleriyle dolu😔ne zaman kurtulucam bunlardan😔biri batiyor yenisi cikiyor😔
DeryaKaragc Tunyy üzülme bende de sivilce çoktu şimdi izleri var 5 aylık olduk onlarda geçmeye başladı cildim düzeliyor yavaş bebek erkek mi acaba
Aysun2834 Tunyy benimde ilk aylarda çok çıktı yüzümde eşim diş macunu sürmemi söyledi denedim kulak çöpüyle sicilcelerin üstüne sürüyorum akşamları kuruduktan sonra pamukla siliyorum bana iyi geldi söndü sivilcelerim bu arada buzda iyi geliyor
Seda42 Tunyy benim 4 aydan sonra çıkmaya başladı doğuma 20 gün var hala yüzüm sırtım berbat bide lekelendi doğumdan sonra geçer inslh
ilknurhkn5534 DeryaKaragc bende 4 aylık hamileyim hayatta yüzümde sivilce olduğunu hatırlamam bilmem ama son 2 aydır yüzümde sivilce vıkıyor ve yüzüm sürekli yağlanıyor benim bebiş erkek ondan mı acaba 😇😍
DeryaKaragc ilknurhkn5534 benim doktorum öyle dedi sanılanın aksine erkek bebek de annenin cildi bozulabiliyor sivilceye sebep oluyor dedi
Haticeee Benimde öyle oldu erkek bebekte daha sık görülürmüş olsun o sağlıkla doğsun kavuşalım da geçer bunlar ☺🙏🏻
Aysenaz Kızlar bu bebek kiz ise çirkinlestirir annesinin güzelliğini alır erkek güzelleştirir diyolar sizce doğru mu kimisi ise erkek annesini kıskanır oyuzden çirkinlestirir diyo sizce doğru mu böyle şeyler
Seyda26 Ayyy bende merak ettim kizimda hic bole olmamisti ama bu hamileleigimde hep sivilce biri bitiyo biri cikiyo bakalim cinsiyetimiz ne olucak 😀
Pamuk0202 Benimde çok fazla sivilce var yüzümde geçmiyorda hemen yenisi çıkıyor sadece alnımda YÖK ama yanaklarım çok kötü 19 haftalığız yüzüme bakasım gelmiyor bikmşyorum nasıl geçecek