Nazerin İlk kan testim de 608.59 du iki gün sonra yani bugün baktık 1744 tü hanımlar kese görünmedi yine çok endişeliyim aranızda varmı böyle yaşıyan. Dış gebelik mi acaba. İki gün leke gördüm ağrıs sızı sonra kesildi.
MNursel Nazerin kesenin görünmesi için vajinal ultrason dan mi bakıldı karından mi acaba. Karından bayılmışsa beta hcg nın biraz daha fazla olması gerebilir. Ya da geç döllenme de olabilir canım. Ben 1500 olursa vajinal muayenede gözükür diye biliyorum. 3000 e ulaşırsa karından gözükür diye biliyorum. Yanlış mi doğru mu bilmiyorum ama .
deletedmom572 Nazerin daha çok yeni canım, değerin gayet güzel artmış, ben en son beta hcg 1830 idi bu değerden 10 gün sonra hastaneye gittim ultrason da çıktı. Evham yapma hemen bekle bir süre
Seda5892 Nazerin benim doktorum değerin 7 bin olmasını beklemiş öyle bakmıştı canım kesin sonuç için..
Nazerin MNursel MNursel vajinal ve ultrasondan bakıldı bugün ama ne kese ne birşey göründü doktor ya yeni dedi ya da Allah kotusun dış gebelik. İki gün nasıl geçicek şimdi. Haftalığını söylemedi bana
sssherlock Nazerin canım benim bildiğim dış gebelikte artış da sağlıklı olmuyo değerlerde. Seninki gayet güzel görünüyo bence sabretmelisin geç döllenme de olabilir. Hayırlı haberler alırsın inşAllah 🤲
edaaedaa33 Daha cok yeni degeriniz benim 2000 lerde oldgu halde gorulmemişti bi hafta sonra normal karından bakılarak görüldü endişe etmeyin