Nurdan2507 canm öncelikle geçmiş olsun. Benm 5. Haftamda kanamam yoktu ama kesemde kasılma vardı neredeyse birbrne yapışcaktı. Sabah akşam olmak üzere Fitil olrak Progestan kullandm. Doktor böle olupta sağlıklı bir gebelk geçiren çok hastası oldnu sölemişti. Tabi benm morelim bozuldu bebeğin kalp atşnı duyana kadr da bağlanmaktan korkuyordum. 6. Haftamda kesemde düzelmeler vardı ve bu bana ümit oldu haftada bir kez kullancam destekleyici iğne de verdi doktorum ve her hafta gittimde kesem yuvarlak olmaya ve büyümeye başlıyordu 7. Haftada da kalp atşnı duyduk 11. Haftama kadar ayaklrm havada sürekli yattım wc dışnda kalkma dedi doktr orda bile fazla vakit geçrme demişti. 3 ayımı doldrdmda artık tehlkem geçmişti. Çok dua ettim sende et yer gök dua Rabbimden hayırlısını iste. Sen tedavini uygula kalkma ayaklrn havada srekli yat. Rabbim evlatlarmızı sağlıcakla kucağmza almayı nasip etsin inş. canm İnş. Bu zor günleri en güzel şekilde atlatrsn canm. Doktorunla her an iletşm halnde ol. Stresten uzak dur canm güzel şeyler düşün güzel şeyler olsun dualrm sennle 🙏❤