Fasulyeninannesiii Dogum yapanlar veya hamile olup bilgisi olanlar karnim 3 gundur farkettm de asagi indi bi anda artk daha asagida ve bi anda sisti balon gbi haddinden fazla 34+3 üm bu arada siz karin indikten ne kadr sonra dogum yaptiniz ??
Zade Fasulyeninannesiii Canım benim 31. haftadan beri aşağıda şuan 37+2 yiz . Doğumdan birkaç ay önce bile inebilir diye okumuştum ben
Erenimo Fasulyeninannesiii bebek kanalami girdi acaba. Çünkü kanala girdiginde, başı artık dahada asagi dusmus oluyo ve üst kismimiz boşalıyo. Belki seninkide oyledir
Deletedmom6 Fasulyeninannesiii Benimde tam hatırlamıyorum ama o haftalardan beri aşağı indi sanki 🤷♀️ Aşağı inmesi bebeğin kanala girdiğini işaret eder doktora gittiğinde kanala inmiş mi diye sor.istersen.
Fasulyeninannesiii Zade hadi ya olabilir ben ne bilm asagi inmek nedir bilmiyodum karnim bi an asagi indi sordum anneme de doğumun yaklasmistir diynce tedirgn oldum 😊
Fasulyeninannesiii Denizincani annemde beni hep asagida tasimis 😊 benim cok yukarıdaydi ama bi kac gundur gogsumun alt tarafi bos gbi ice asagi indi sasirdim kaldim 😄
Fasulyeninannesiii Erenimo bilmiyorum ki hic 2 hafta once dr bebek ters demisti pazartesi gittigimde donmus bas asagi sadece bunu söylemisti acaba kanala girdimi pazrtsi kontrolm var soriym bi
Denizincani Fasulyeninannesiii endiselenme ama doktoruna sormayi da unutma haftan cok cok erken degil yawastan hazirliga baslamis minik melek 😍