sevval55 Aykal 10 gün kala öğrendim ama adet bitimi hamile kaldığımdan o kadar erken ogrendim, yumurtlama gününde olduysa iliskiniz varsada belki çıkmayabilir
leyla25 Aykal Bence adetin gecikince direk kan testi yaptır ben öyle yapmıştım, idrar testine hemen yansımıyor hamılelik maalesef
Blackkcat Aykal beni biliyorsundur canım,ben yapmıştım☺️Ama ben erken yumurtalama gördüm,11.gün olgundu yumurta
Prensesim2018 sevval55 ayni bende adet bitti iliskim oldu peki ne hibi belirtiniz vardi benimde 13 gunum var adete ama cok kotu karin agrisi sirt agrisi halsizlik moealim cok bozuk sizce olabilirmi
sevval55 Prensesim2018 canım benim göğüs uçlarım çok acıyodu ama adet oncesi normalde hic acımazdı adet belirtim değildi yani. Sonra kasıklarımda iğne batısmaları oluyodu. Şişti sanki çişim var gibi doluluk hissim vardı üşütürsünde şişer ya
Aykal Blackkcat evet biliyorum canım 😊 bende erken yumurtlama gördüğümü düşünüyorum belirtin var mı canım senin
Blackkcat Aykal en belirgin olanları yazıym canım,ağzımın içinde demirimsi bi tat,seğirme,bel ağrısı,meme hassasiyet,şişkinlik bağırsak bozukluğu🙈
Aykal Blackkcat ya benimde sabahları midem bulanıyor ama ona bağlamak istemiyorum strestende olabiliyor ama meme uçlarım çok hassas çok acıyor
Semanur5 Aykal bende 5 gün öncesi yapmıştım erken testler var onda çıkmıştı ama isterseniz kandan yapın yüzde yüz çıkar
21glcn Aykal umutlandırmak istemem ama göğüs uçları daha önce agrımadıysa hamile olabilirsin canım benim en büyük belirtim uçlarıydı ve göğüs etrafında sivilce gibi bişeler çıkmıştı