Mom36 Zeynephanimm teşekkur ederim. Link sayesinde atabildim sonunda ama dotografta cok belli olmuyor . Dikkatli bakinca gözükuüyor
Mom36 Zeynephanimm göre bildinizmi ? Ikinci cizgiyi bi tek benmi görüyorum yoksa. Görümceme goseterdim oda var dedi
leaf-07 Mom36 adetim çok düzenli değil benim bu ay test ile yumurtlama takibi yaptım ayın 4 ünde idi yumurtlama ama klasik takvimlere göre adetim 6 gün geçmiş gösteriyor. Cuma günü doktor randevum var diye vermedim sağlık ocağından kan bakalım hayırlısı
Bilgehan Mom36 aşırı silik ama çizgi var bence de. Allah gönlünüze göre versin. İnşallah yanilmiyorumdur.
Yusufunannesi_ Mom36 çok çok silik bir çizgin var gibi geldi bana bence var. :) Rabbim gönlüne göre versin inşAllah
CansuDRY Mom36 Hamileliğimi adet olup öğrenmedim ama öğrendiğimde testim bu şekildeydi. Bu kadar silikti. Önemli olan ilk 5 dk. içinde çıkması. Kanda da 18 çıkmıştı değerim. Hakkınızda hayırlısı olsun. İnşallah vardır gebelik.💕
Aykal Mom36 canım ben göremedim ama fotoğraf belli değil diyorsun bi kan ver daha sağlıklı sonuç alırsın
Zeynephanimm Mom36 Hayır göremedim ama fotoğrafta belli olmuyor diyorsunuz oladabilir Allah gönlünüze göre versin hayırlı gebelik olur inşallah
Nilay35 Mom36 bnm hic bi belirtim yoktu mide yanmam disinda cok sukur 8. Ayımzdaiz hala ne mide bulantm ne istifram hc bseyim.olmadi cok sukur
Sunay10_ Mom36 benimde aynı oldu adet bitti test yaptım ve silik çıktı kan verdım çok yeni gebelik olduğunu öğrendim sende bi kan ver ona göre önlem almış olursun yeni olduğu için dikkat etmen gerekir umarım güzel haber verirsin
Mom36 Sunay10_ kan veremem bi hafta daha beklicem . Eşim artik paronayak olduugumu düşünüyo. Biraz daha bekle sonra üzülüzülüyosun dedi
zelis63 Mom36 canm benm kuzenımın eşide aynı durumu yaşamıs adeti leke şeklinde baya sürmüs daha diğer adetine varken hastaneye falan gitti hamile çıktı oda test yapmıs silik çizgi çıkmıs
Mom36 ozleem61 benim gordügüğumu sizde görüyorsunuz dimi ? Esim inanmak istemiyi doğru düzgun bakmadi bile teste. Pskolojin bozuldu iyice diyo
songul_onur Rabia30-Adem Mom36 evet bende de öyle oldu adet olmuştum bir diğer adetime 3 gün vardı Bi anlık his ile test yaptım vardı ve ikinci. Çizgi silikti kan verdim ve 397 çıktı son adet tarihim 29 ağustostu meğer ben hamileyken adet görmüşüm
Mom36 ozleem61 ilk defa silikte olsa bir cizgi cikti . 🙏 her zmn bir umudun olmasi cok güzel bi sey rabbim kimseynin umudunu yitirmesin . Kimsenin kucagi boş kalmasin 🙏