Günlerdir buraya doğumumu anlatmak için sabırsızlanıyordum çünkü 41+5olmuştuk ve kendimi taşıyamaz olmuştum artık kızıma kavuşmayı iple çekerken günler geçmez olmuştu🤪ama çok şükür bugün kavuştum meleğime😘biraz zor oldu ben Fransa’da yaşıyorum ve zaten ailemden uzak olmak bile zordu benim için doktorum bugün için son günü vermişti kızımın suyu bitiyordu.ama benim gram sancım olmadı suyum gelmedi nişanım gelmedi beni direk yatırdılar geldiğimde 2cm açıklık vardı ve bana açılmak için alttan birşey verdiler ilkkez gördüm duydum ve hala sancı yoktu hastanede yürü dediler yürüdüm sancılarım başladı sonra açıklık 3cm oldu epidural iğne yaptılar iyili yapmışlar ben o arada sancı ne hissetmedim kaçlara çıktı ama yinede hissetmedim hatta 10cm olana kadar uyudum durdum ilaçlarında etkisiyle sonra suyumu patlattılar suni sancı verdiler serumla ve 5saat önce kızım doğdu iyiki doğmuş iyiki.dogumdan önce ikinciyi düşünmüyorum derken kızımı kucağıma alınca 5tane daha dogurırum dedim 🤣🤣🤣🤣allahım herkese kolay doğum nasip etsin inşallah biraz uzun oldu helal edin