fatma_fatma123 Arkadaşlar bugün 34 haftalık olduk , yaklaşık bir haftadır bebegimin kasiklarimda hareket ettiğini hissediyorum çok çok aşağıda bikini bölgemde , bnm gibi hisseden Varmı ve sizce sebebi nedr
Fatmanur_yakup17 fatma_fatma123 canım ben 28 haftalığım benimde arada öyle oluyor ama seninki ilerlediği içim yavaş yavaş kanala iniyordur belki
azizeguneyy fatma_fatma123 doğum yaklaşıyor sebebi bu o kadar aşağıda diyede pat diye gelecek diye bir şey yok
kyrdsvn fatma_fatma123 30. haftadayım bebeğimi göbeğimin üzerinde hissettiğim anlar çok nadir 😂 Hep kasıklarımda hissediyorum ve başından beri böyle🤷🏼♀️
Nur_Nur kyrdsvn benim de tam tersi hep kaburgalarımda hareketi. bazen göbeğimin yanlarında bisiler çıkıyor :) hep bas aşağı duruyordu ve henüz kanala girmemişti bebeğim. şimdi 39+4üz son durum ne bilmiyorum herkesin farklı oluyormuş demek
kyrdsvn Nur_Nur ayyy o kadar özeniyorum ki yukarıda hareketli bebeklere 😂 kaburgalara da gerek yok göbeğimin hizasında oynasa onada razıyım :)) maşallah sizinde az kalmış sağlıkla gelsin inşallah ♥️
2cocukluhayatadogru kasıkta hissedilen bebekler kız mı acaba😇 benim oğlum hep kaburgalarıma vururdu şimdi kızıma hamileyim hep kasıkta oynuyor🤷🏻♀️
Nur_Nur kyrdsvn bebek üst kısımda olunca nefes sıkışıklığı oluyor biraz. elhamdülillah şikayetçi değilim. ama hepsinin artısı ekşisi var. siz de sağlıkla alın kucağınıza inşallah. selamlar
kyrdsvn Nur_Nur evet öyle tabii aşağıda çok hareketlenince de kanala mı giriyor acaba düşüncesi oluyor :) amin teşekkür ederim, rabbime emanet bütün bebekler zamanında sağlıkla gelsinler inşallah 🤗