Humi Gamze_altn keciboynuzu pekmezini limon beya portakal suyuyla karistirip iciyorum ayri ayrida icebilirsin
esranilay Gamze_altn canım yemeklerin yanında yoğurt yiyor musun? Yoğurt demir emilimini azalttığı için gıdalardan aldığın demir b12 falan kana ulaşamıyor. Yoğurtu ara öğün olarak yemek lazım. Sürekli kansızlık problemi çekiyordum ve doktorum bana böyle söyledi uyguladım gerçekten de kan değerlerim yükseldi. Mümkünse yemeklerin yanında limonlu salata yiyebilirsin demir emilimini maksimuma çıkarmış olursun.
Mrv1234 Canim ilac haricinde sanirim keci boynuzu normal uzum pekmezi ve kara kuru uzum iyi geliyor bunlari dene derim
Karahaninannesi Gamze_altn ilaç içtikten sonra portakal suyu iç süt ve süt ürünlerini ilaçla aynı vakitlerde alma . Onları içtikten bir saat sonra ilacı al .
Okyanus54 Benimde hep aynı yükselmedi değerlerim damardan demir takviyesi verip yükseltiyor doktorlar bi doktor öyle verdi bana şimdi ilaç kullanıyorum arkasından portakal suyu içiyorum bakalim sonuclarim ne olucak yine yükselmezse takviye.mecbur olucak artık
esranilay Okyanus54 inşallah yükselir allahın izniyle canım sabah haşlanmış yumurta yersen peynir yeme mesela benim öyle öyle düzeldi. Düşünsene Pet şişenin kapağını çevirip açamazdım çok güçsüzdüm. Gerçekten çok zor arada gözümün önü kararırdı. İnşallah tez zamanda iyileşirsiniz