Nuraslanklc Gizem_37 evet ankarada ama ismini bilmiyorum zaten isimle de randevu alınmıyor hastaneden sıra alıyorsun o gün gittiğinde belli oluyor diye biliyorum
nazsimaova Gizem_37 cnm bn 182 yi aradım vermediler ilk kadin doğuma muayene oluo takipli hasta die oraya kayit actiracak sonra kendimiz alabiliriz randevuyu bn sali gununr aldm kadin doguma orda kayit actiracam ayni gun icinde randevusuz perinatolojiye giderim daha sonra hep randevu alip gideceğim
Gizem_37 nazsimaova benimde pek anladigim birsey degil canim burda kendi doktorum ben sira actiracgim sana dedi 15-20 gun sonrasi icin randevu verir dedi yarin 182 den alicaksin dedi
Hilallsen Gizem_37 hayır öyle pat diye kolay değilmiş suyun hemen normal seviyeye gelmesi. Ecoprin verdi birde günde 5 lt su 3-4 su bardağı havuç suyu içiyorum. Biraz artma var dedi en son gittiğimde
Gizem_37 Hilallsen bana doktor korkulacak seviyede degil cok cok az azalma var bebegin suyunda dedi sadece onceden de dusuk yaptığım için onlem alinsin istiyorum dedi
Eloni_12 Merhaba kusura bakmayın belki alakasız olabilir ama . Benim gebeliğmde bir sıkıntı yok diye biliyorum ama doktorum perinatolojiden randevu al bir ay sonra oraya goruneceksin dedi . Bir sıkıntı görüp mu yolladı bu şekilde giden var mi
Mey Gizem_37 şehir hastanesinde özel bölüm var zaten, ve eğer özel bir durumun varsa hocaya çıkarıyorlar, elif gül yapar hanım çok iyi bir doktor, özelde en iyisi denebilecek aydan biri de bakıldım, ikisinin çok da farkı yoktu
Gizem_37 Hilallsen bende makinasi yok rendelesem yesem olurmuki dun renleyip sikmaya calistim rondodan falan gecirdim ama 2tane havuctan yarim su bardagi cikmadi bile
Gizem_37 EcrinveSelim bana doktor normalde doguma kadar 3 siniri dedi ama benimki suan 6daymis oyle bisi dedi
Hilallsen Gizem_37 6-7 havuç bir bardak havuç suyu ediyor. Kilo kilo havuç tüketiyorum 🐰 Eğer çıkartabildiyseniz bence olur. 😊