Ayseaysegok yok canım benim biz Doğu görevi nedeniyle hakkarideyiz, malum biliyorsun uzak yola da gidemiyoruz o yüzden tek seçeceğimiz var tek doktor. Takiplerim de doktor o kadar hastaya rağmen ilgileniyor. Ağzım olmasa sızım olmasa gidiyorum Yani tabi sıra bulabilirsek. Bugün de işte hem hemşire bakıyor hem ultrason eskidir o kadar çok uğraştı ki kasıklarımı deldi resmen. Bende hemşireyim Yani ne kadar anlayabilirim işte imkanlar çok kısıtlı. Üzülmemeye çalışıyorum, bebeğim için dua ediyorum bol bol doktorum zaten önemli olan bizim için 6 aydan sonra ama Bebek büyüdükçe senin rahmin düzeliyor dedi böyle çok normal doğum yapan var dedi. Ben erken doğum riski açısından ama rahim ağzın normal dedi gerek yok dedi. Hiç korkma lekelenmeler olursa evet üzülüyorsun ama takma gerçekten sadece bol yat sadece WC ye kalk. Kötü kürtaj düşük hikayelerini okumamaya çalış. Tek değilsin öyle düşün bir çok kalp rahim olan var. Doktorlar da diyor ki evet kanama önemlidir ama bebeğe bir şey olmadığı sürece kanamanın önemi yok önemli olan kalp atışı ve gelişmesidir diyor. Öyle düşün bol ayetel kürsi oku