Darkgod Buse0911 ilk üç ay risk vardı şimdi de ara ara sancı Ağrı oluyor birde enfeksiyon var ondan dolayı bırakmadık biz kullanmayı
Buse0911 Darkgod anladm bn bugun korktm ama hayirlisi artik kasmicam kndimu olmazsada Allahtan yapcak bisy yok artik
Darkgod Buse0911 olur olur Allah'ın izni ile canım korkma benim ilk üç ay sıkıntı vardı o halde bile mecbur bin km yol yaptım kendim Allah yiyecek ekmeği var ise koruyor inan baana senin de Allah'ın izni ile sağ salim gelecek kucağına
Buse0911 Darkgod amin cnm insaAllah. Hayirlisi ne ise o olsun sivi birikmesi nedr anlamdm kanaman olabilir o sebeppe veryrm dedi
NurEto Buse0911 cnm değerin sıfırlanmamış olabilir bildiğim kadarıyla kürtaj düşük vs den sonra adet olunca değer sıfırlanır ama yinede doktora gitmen de fayda var olurmu olur rabbim bilir
Buse0911 NurEto nasil yani degerim 6000de suan 5 haftalik hamileyim kesem var bebek oluosuo😊siz sondan okudunuz sanrim yazismalari
Darkgod Buse0911 aynı canım ister fitil ister ağızdan fitil kullan demesinin nedeni halsizlik yappiyor ondan