Buse0911 Darkgod qminn canm amin insaAllah. Rabbim sanada saglik sihatle kucagina almayi nasip etsin. Senn neden dusmustu
Darkgod Buse0911 amin inşallah benim testte hamilelik çıkmadı söktürücü verildi içtim meğer hamile imisim düşük oldu
Darkgod Buse0911 5 canım geçen sene düşük yaptığım ay bu sene yeniden hamile olduğumu öğrendim kese göründu düşük oldu
Buse0911 Darkgod anladm cnm.benmde kese olusti bebek olusmadi gecen ay ilk gebeligim. Bu aksam bi kan vereyim bakim aslnda esime diordum hep bu defa gtmicem doktara die ama gtmm gerekio sanrm 😏
Darkgod Buse0911 diyorum ya eğer varsa en azından progestan falan başlarsın umarım vardır 🙏😊 haber bekliyoruz
Skn23 Buse0911 canım en net kan olur . Ama benim arkadaşım 3 aylık benek düşürmesine rağmen hiç adet olmadan öteki ay hamile kalmıştı olabiliyor yani. Sen sabah bi kan ver en iyisi
Buse0911 Darkgod canmmm cikktiiii 496.5 😂😂😂😂😂😂💛💚💜🧡🧡attim doktruma hamilesiniz buse hanim ayin 20sinden snra grselim yazmis inanamiyrmmm ya inanmyrm
Buse0911 Darkgod canm bugunki kan sanucum 750 nasil degerlndiriyorsun 496idi ogrendugmde hatrlarsan. Yalniz carsamba gunu aksam 8 gbi verdm bugun sabah 8 de verdim herkez 1.5 gun sayilir ayni saatte verseydin dio😏😏😏
Darkgod Buse0911 ayyyy çok şükür 🙏 iki gün sonra tekrar kan ver canım 900 ve üzeri çıkması lazım sağ salim kucağına alasın inşallah
_zehra_ Buse0911 Ay ilk defa birinin hamilelik haberine duygulandım böyle. Hayırlı olsun , sağlıkla kucağınıza alın insallah
zelis63 Buse0911 hayırlı olsun canm çok sevindim ne güzel şuanda mutlulugunu yaşadım sanki allahm sağlıkla kucagına almayı nasip etsin ♥️
Buse0911 Sermec ammiiin canm cok saol. Rabbim isteyen herkeze ama herkeze bu duyguyu yasatsn insaAllah bizlerede ve tum gebelerede sag salim kucagmiza almayi nasip etsin
Buse0911 Darkgod allah razi olsun su 2 saatlik asamada bile yanimda oldun cok tesekkur ederim. Evet doktrda 2 gun sonra tekrarlayalim 21inde goruselm dedi cnm
Darkgod Buse0911 çok şükür ne demek canım ya sevincin sevincim oldu 🙏😊 insalllah bı sefer sagg sagglim kucağına alacaksın