-Susam- Linamasal Tıp da 180tl, Alper yurdasiper e gittim ben 200tl 1saate yakın baktı çok memnun kaldım 2fotoğraf Cd videolarını raporunu fln verdi
Gulmartin Linamasal Turgay Şenere gitmiştim 450 liraydı ama kızım yüzüstü uyuduğu için 3 kez ayrı randevu vererek yeniden baktı herşeyden emin olmak için.
Visnelikek -Susam- şehir hastenesine gidiyorum ama doktor Yusuf beydi özele geçti. Şuan Sevgi hanıma gidiyorum
Ftszgn Anadolu hastanesi radyolog ahmet uysal 350 tl ben oraya gitmiştim, cok ilgili bilgili biri tavsiye ederim
Linamasal Bilecikteyim ben doktorum eskişehire yönlendirirdi Ayrıntılı ultrason makinası olmadgı için daha önce gitmedim bilmiyrm
-Susam- Linamasal benm gittiğim Alper bey radyolog ama çok bilgili birisi bebeğimin küçük diline kadar baktı bize de gösterdi her yerini göremediği yer olunca ücretsiz tekrar çağırdı bebek dönmediği için pozisyonundan dolayı göremedi yani
Gulmartin Bence perinatoloğa gitmek daha mantıklı osmangazi tıptakiler de çok iyiymiş ama Turgay bey hepsinin hocasıymış o yüzden doktorum beni ona yönlendirmişti
-Susam- Elvannnnnn ben aradım tıp ı yaptıran arkadaşımda vardı 180tl dediler siz nasıl ücretsiz yaptırdınız ve önceden randevu alınması lazımmış
-Susam- Linamasal Tıp ı mı aradınız bende ücretli olduğu söylemiştim zaten 180tl.. Ücretsiz yaptırdığını söyleyen başkasıydı... Ben Alper yurdasiper e yaptırdım 200tl ye
Elvannnnnn Linamasal evet şehir hastanesinden sevk verildi bi kağıtla gittim perinataloloji bölümünden önce randevu aldım 1 ay sonrasına randevu verildi ücretsiz bi şekilde detaylı ultrason yapıldı