Nl-oguz3561 Kizlar merhaba 28 haftalik hamileyim kizim olcam insallah ama hala bi isme karar veremedik esim cok modern isim sevmiyo almira lina gibi anlamli bi isim olsun ıstiyoruz tavsiyede bulunursaniz sevinirim kizlar 🤗🤗
Mrv1234 Nl-oguz3561 biz ilk kizimiza asya ismini koyduk tekrar hamileyim 11 haftalik kiz olursa alya koymayi dusunuyoruz ama erkek olursa babasi kilicbey diyo🤣🤣
Meralll59 Nl-oguz3561 Dila Dilara Begüm Burçin Mina Mira Miray Melek Pamuk ..Kızımın nasipse ismi Asya Dudu😁 29.haftamızdayız🤗
Zehramomm Nl-oguz3561 bizde istemedik çok değişik isimler duyuyorum 🙄 biz zehra koyucaz zeynep zehra hazal miray begüm de güzel
Sultan2 Nazlı koyacağım ben kuzumun ismini 9 sene sonunda gelen mucize tüpüm çünkü🥰 nolur sizde antin kuntin yeni nesil isimler koymayın harika isimlerimiz var onlardan koyun eşinize şiddetle katılıyorum😂
Sultan2 Sevde25 Bayılırım Ayşe ismine harika gerçekten alimilalar elizler alinleri duydukça Ayşe’ye hayran kalmamak mümkün değil tebrik ederim 🥰
Nl-oguz3561 Sevde25 ayşe ☺☺☺guzel bence cevremizde o kadar değişik isimler varki bu isimler daha kiymetli oluyo 🙂
Minik_fasulye3 Mrv1234 asya ismini cok severim bende düsünüyorum ama nasil huyu kizinizin uysal mı harektlimi arkadasimin kizida asya ama huysuz
Didi6 elfiikar Esra 😍 Yanlış anlama canım ama Asel ismi son 2 senedir o kadar çok var ki etrafta, baydı bence.
Aslima Nl-oguz3561 evet peygamber efendimizin annesinin ismi.. inşallah o ismi hakkiyla taşıyan bi evlat olur bebislerimiz
Aycalya Nl-oguz3561 anlamı gökyüzünün Allah'a yalvarışı demek Kuran'da da geçiyo söyleyincede hoş geliyo 😍
elfiikar Nl-oguz3561 Kendini Allah’a ibadete adayan, Allah’a teslim olan demek sıfattır o yüzden ardından Esra diyorum