Mom18_ Merhaba kızlar 34. Haftamdayım normal doğum istiyorum. Doğumu kolaylaştırıcak bildiğiniz veya duyduğunuz neler var
Hlal Mom18_ bol yürüyüş,squat,plates topuna otur kalk sağ sol yap cnm,merdiven in cik,hurma ye ,ılık duş al
Seda_123 Mom18_ Hurma yiyince kolay oluyormus açılmayı sağlıyormuş birde squat hareketlerinin faydası varmış bende 35 haftalığım bende olursa normal yapıcam tabi çatı muayenesi de önemli catı darsa normal doğumu önermiyor doktorlar
Apilhatice Hergün yarımsaat yürü plates topunda zıpla kegel egzersizleri yap rahim kaslarını esnetmek için suquat evet oda var hurma normal doğum için değil fakat normal doğum yaparken acıyı daha az hismen için yardımcı diye biliyorum ama ne yaparsan yap olmayacağı varsa olmuyor Rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin 36oldum hala bebeğim dönmedi başı yukarda ve bunların hepsini yapıyorum bakalım nasıl bir doğumum olucak🙏
Mom18_ Apilhatice canım benim bebişte dönmüyo bi türlü. Bu hafta döndü. Doktorum egzersiz verdi öyle döndürdüm diye düşünüyorum
littleangel Deletedmom0048 ya peki dönmüş bebeği kanala nasıl sokacağız ?🤭😅 38.hafta bitiyor gelen giden yok🤷♀️bunun da bi yolu var mı acaba ?
Ecemismomy littleangel aynı durumdayız38+6 baş aşağı duruyor ama hala kanala girmiş değil bugün geldm doktordan yürüyüş yap hurma ye ılık duş al her gün dedi sonuç olarak bekliycez
Gamzeli_03 Deletedmom0048 biz ne yapalım 39+5 olduk bugün nst de sancı da yok doktor 40 bekleyip suni ile başlayacak galiba
Portakalkokusu Mom18_ aynı sorunun cevabinı bende arıyordum ne kadar mutlu oldum 😊😊bizde 35+2 olduk bebek dönmüştü 2 gün önce doktor doğumun normal göründüğünü söyledi demekki kanala girdi benim yaramaz kızım zaten en geç 38de hayırlısı ile gelsin istiyorum 🥰🥰evde squat falan yapıyorum kendimce merdiven çıktıkça bebek aşşağıya iyice baskı yapıyor heran hazır ve nazır bekliyoruz 😊
Hlal Bende squat,yürüyüş,plates otur kalk yaptım iki üç hafta önce doğum kanalına grdi bu hafta gelebilir dedi doktor