Ikimelekannesi26 Dnz_bal aynen kanamam oluyordu ağrım oluyordu ama kanamam arada sırada oluyordu iğne de kullandım progestan hap da kullandım sürekli çok şükür olmadı birşey
Busimss Dnz_bal benim hiç bir riskim yoktu ama daha önceden 2 kaybım olduğu icin önlem amaçlı hapını kullanıyorum. Şükür hiç bir kanamam yok.
Busimss Dnz_bal bol bol dinlen ve ilaclarını saati saatine al kuzum ben alarm bile kurdum tam vaktinde yapmak icin. Rabbim sağlıkla kucağına aldırsın
Dnz_bal Ikimelekannesi26 zor bir süreç kuzum geçtiyse şükür allaha inşallah sağlıkla kucağına alırsın sende😘🤲🏻
Dnz_bal Ikimelekannesi26 kuzum peki hangi renkti veya seninde her idrardan sonra selpağa silince geliyormuydu
Ikimelekannesi26 Dnz_bal kiz ben doğurdum şimdi 9 aylık ayağımda sallıyorum ikinciye gebeyim 😂 bazen 2-3 günde selpaga silince geliyordu çamaşırıma çıkıyordu ya da böyle açık kırmızı gibiydi sanırım tam hatırlamıyorum ama her idrardan sonra gelmezdi
Dnz_bal Ikimelekannesi26 bende geliyor işte ohhh doğurmuşun 🤣🤣🤣 sağ salim sonra 2. Yolda🤣 iyi iyi maşallah kuzum rabbim bunuda sağ salim kucağına almayı nasip etsin🤲🏻😘