Dnz_bal benim ilk 6 haftalıkken pecete me kan bulaşmıştı hastaneye gittim dedi 5 haftalık kese görünüyor dedi kanama olabilir dedi. Progestan hap folik asit yazdı gönderdi. Aksama kanama coğaldı acile gittim. Kan değerime baktılar yükselmişti. Ama hala kanamam vardı. O gece hastanede kaldım progestan ilac verdiler serum taktılar. Öyle böyle derken özel bi hastaneye gittim oradaki doktor senin şuan 2 aylık yani 8 haftalık hamile olman gerek ama 5 haftalık kese ve bebek gözükmüyor bos gebelik olabilir dedi. Yinede 1 hafta progestan iğne kullan gel bakalım dedi kullandım yine durmadı kanamam. Gittim alttan baktı bu sefer bebek göründü 5 haftalıkta kalmış ama gelişmiyor dedi. Ben göründüğü için biraz daha bekledim. Ama 10 haftalık oldu kanamam coğaldı artık sancıı cok oluyordu gittim dedi artık zorunlu kürtaj olman gerek neden olmuyorsun diye doktor bana kızdı için rahat etsin diye detaylı ultrasona da gir git dedi. Gittim oradaki doktor üzgünüm kesede dağılmaya başlamış kürtaj ol yapacak bişey yok dedi yine olmadım eve gittim kanamam parca parca oluyordu ve ben sap sarı olmustum götürdü eşim kürtaj oldum...