sweethome1000 merhaba hanımlar 13+4 üm bugün... cinsiyet öğrenmeye giderken ya göstermezse anlaşılmazsa diye korkuyorum .. giderken tatlı falan yiyip gidi diyolar ?? sizleriinde önerisi varsa yazar mısınız
DBsvn sweethome1000 bitter çikolata yerdim ben gitmeden önce baya hareketlendirdi ama 13 hafta çok erken değil mi ya
Ayparee sweethome1000 valla ben çikolata götürdüm ama yemeyi unuttum ultrasona girince annem hatırlattı. Doktor çikolataya gerek yok gösterdi bile dedi. 😂. 13+2deydim
sweethome1000 DBsvn 13 14 te öğrenen çok var yaa bilemedim zaten aslında 14+5 te kontrolüm... ama ben yarın akşam da bi uğricam sanırım :D
Mervettas DBsvn aynen biraz erken ben 16.haftada gittim doktora erkek ama kesin olmaz daha çok erken dedi zaten erkekte değilmiş
DBsvn sweethome1000 olabilir benim kızım baya nazlıydı kendini göstermedi hiç ne de yüzünü görebildim doğana kadar 20 haftada falan cinsiyetini öğrenmiştim 😂
Alparslnbuss sweethome1000 şekerli bişeyler ye hareketlenir derler ama ben bişey yiyemezdim kendinden hareketliydi oğlum 😄
sweethome1000 Alparslnbuss ya aslnda bizde daha 9 haftalkken kıpır kıpır hareketlerni izlemiştik diyorm acaba bu seferde tatlı yiyip giderim hareketlendiği için ya göremezse :D
sweethome1000 sndsk çok teşekkrler ben en iyisi yarn akşam gideym göreyim dimi şansımza belki anlar doktr :D
Semaa18 Bi yakinim kontrole giderken tıka basa tok git birde mutlaka tatli birseyler ye demisti 🙈 Bende 14+6yım pazartesi gunu kontrole giderken böyle yapacam bakalim cinsiyeti ogrenebilecekmiyiz❤🙈
sweethome1000 Semaa18 ay allahm nasl heycanlı zaten akşam gidicem için yemek yiyip giderm hafifte tatlı atarm ağzma olmazsa :D
Vnsgb Semaa18 o zamanda uyumasın 😂 bazı bebeklere akıl sır ermiyor valla ben 10 haftalıkken gittim eli ayağı hiç durmuyor sürekli hareket halindeydi bugün gittim uyuyormuş bebiş tam uyuyacak vakit yani 😂
[silindi] sweethome1000 bende cikolata yiyemeden gidiyordum cunku cok hareketliydi durmuyordu hic ama benim doktorum hep idrara sıkışık gel daha net goruruz demisti 15. haftamda ogrendik dedigi gibi baya idrara sıkışık gittim oğluş geliyomuş hic gostermedi surekli donup duryodu bu zamana kadar 😂