Mina12 Evet annişler sabah 8 buçukta hastahaneye gidicem yatışım yapılıcak sezeryan için dualarını bekliyorum lütfen 🙏🙏 paşama kavuşmaya saatler kala çok heyecanlıyım ve uyuyamıyorum Rabbim bütün annişlere yardım etsin inşallah 🐣🙏
Mina12 Eminecamus bi yandan üzücü aynı bedende son günümüz ama bi yandan da yarın bu saatlerde kucağımda olucak onun sevinci var çok degişik bi duygu 🤗🐣🙏
Kubraahlas Sezeryan olucaginiz ne zaman belli oldu, ve doktorunuz bu tarihi neye gore verdi. Bende sezeryan olucam ama daha tarih konusmadik 34 haftaligim
Mina12 Kubraahlas dün belli oldu hastaneye gittigimde doktorum beebk kanala girmemiş dedi ve bugun tam 9 ay 10 gün oluyo istersen bekleyelim ama bu saaten sonra kanala girmeyebilir dedi bende günüm de doldugu için tehlikeye atmak istemedim
Aayyssuu Hayırlısıyla gelsin inşallah bende yarın gidiyorum doğuma canım ama normal olucak suni sancıyla allahım hepimizi kurtarsın inşallah sağ salim alalım bebeklerimizi kucağımıza 🙏❤
Mina12 Aayyssuu amin kuzum benim Rabbim yardımcımız olsun bütün hamişlerin inşallah hayırlı haberlerle dönelim 🙏🙏