Annemmm2 34 +4 günlük gebeyim dilimin üstü nasıl sızlıyor azıcık kabarmıs ve dilimin derisi kalkmıs gibi 2 yer kırmızı cok agrıyor bişey yiyemiyorum basına gelen veya duyan var mı neden olur acab? 🙏
Mincuruk Annemmm2 valla hiç bir fikrim yok ama ağız yaralarına ve aftlara türk kahvesi çok iyi geliyor. İstersrn bir dene. Parmağınla yaranın olduğu yere sür iyice ve öyle beklet durabildiği kadar. Faydasını görürsün inşallah
busrasahinn Annemmm2 karbonatli suyla yada tuzlu suyla duzenli gargara yapın inşallah hemen gecer geçmiş olsun 🙏
Sherylady Annemmm2 geçmiş olsun. Kuru dur şurubuyla ağız çalkalamakta çok işe yarıyor. Diş tellerim yüzünden sürekli afr çıkarıyordum. Baya yardımcı olmuştu bana.
Annemmm2 Mincuruk Denicem canım hiç duyamıstım 🤲 Tesekkür ediyorum of cok cekiyorum azalır diye düşündüm 1 hafta önce kontrole gittim cok azdı söylemedim doktora keske söyleseydim diyorum kontrol önümüzde ki hafta içi ama duramazsam sanırım erken gidicem 😑
Annemmm2 busrasahinn Dünden beri yapmaya basladım canım karbonatlı suyla gargara 😊 Bakalım umarım faydasını görrüm yorumlarınız için cok tesekkür ediyorum 🥰
Dkk Merhaba, kabartma tozunu su ile karıştırarak gazlı bezi parmağınıza sararak ağzınızın içini silebilirsiniz. Bebeklerde pamukçuk olduğunda yaparlar
Annemmm2 Dkk karbonatla gargara yapıyorum bakalım canım oda aynı etki herhlade ama aft gibi değil ki sanki dilimin derisi kalkmıs gibi böyle 😥
GizPek Karadutu yara ya da aft üzerinde 10 dk bekletin sonra yemeden geri çıkarın anlık rahatlama. Denendi onaylandı 👍🏻😇
Annemmm2 Sherylady pekmezini sürüyorum cok işe yaramadı sanki ama karadut surubunu da deniyeyim belki o fayda eder cok fenayım, 😑😑