Oznurcevik Merhaba kızlar 33 haftalık hamileyim daha erken belki ama yavayavaş çantamızı hazırlamaya baslayacagim 1 lohusa takimi 2 pijama takimi koycamda elbise şeklinde gecelik koymalimiyim ilk hamileliğim
ays_ays Oznurcevik lohusa takımının içinde yok mu ben lohusa t. Almadım şimdi ne olacağı belli değil belki sezeryan olurum diye sadece geceliği i alıcam rahat edersin dedi kayınvaldem bulunsun diye
Dmce Oznurcevik valla hicte erken degil ben 28 de hazirlamistim son 3 haftaya yakindir hastanede yatiyorum daha ayaga kalkmam bile yasak ne kadar erken o kadar iyi burdan eve gidip canta hazirlama gibi bi luksum kalmamisti benim iyikide erken hazirlamisim
Nur55 Oznurcevik erken değil gerçekten hazırlayın ben ihmal ettm hep 36 haftalığım bi sancım geldi bişey yok ortada hemen hazır ettm herşeyi çok şükür yalancı sancıymış ama gelmese daha hazırlayacağım yokmuş yani
Dmce Oznurcevik ben bebek icin 3 tane hastane cikisi 5 li olanlardan koydum biri hemsireye verilmek icin sonra bi beyaz kundak tarzi battaniye bi tane muslin battaniye bi tane nohut battaniye bide kalin pofuduk battaniye 2 alt pijama 2 citcitli zibin 4 corap cok lazim oluyomus bebekler basta ayaklarini isitamiyomus 1 tane tulum 4 tane agiz mendili islak mendil 10 tane bebek bezi kendim icin hasta bezi 5 tane ic camasiri iki tane pijama takimi ektra alt pijama corap hirka 2 tane atlet hatirladiklarim bu kadar suanlik umarim isine yarar
Oznurcevik ays_ays lohusa takımım ekru renk açık renkte biraz iç belli ediyor gibi üzerinin sahanlığı var gerçi de fotoğraf çekiminde giymeyi düşünüyorum onu
Gonca3462 Oznurcevik erken değil valla bende 33 deyim 2 haftadır hazır 🙈 yani ne olur ne olmaz diye hazır beklesin dedik sadeve hastane odasıyla ilgili olanları sona bıraktım
duygusm Oznurcevik Bence biraz erken hazır olmakta fayda var, doğum bu, ne zaman olacağını baştan bilemiyoruz. Ben normalde gecelik giymiyorum ama bazen doğum sonrası muayenede pratik oluyormuş. O yüzden pijamanın yanına koyacağım bir tane.