__birafitap__ Kızlar hayatım boyunca hep sadece beyaz uzayan akintim oldu ilk defa adetimin 5. Gun gecikmesinde seffaf uzayan akintim oldu yumurtlama seffaf mi olur beyaz mi günleri degerlendiremedik de ben şimdiye kadar hic yumurtlamamış mıyım 😭
Cokokuyan_dorukusunannesi48 __birafitap__ Dediğin akıntı yumurtlamada oluyor birkaç gün sürüyor özellikle bir günü önemli yumurtanın tam çatlayacağı zaman.Ovülasyon testi alsana o testlerde yumurtlamanın başladığı gün de tam çatlayacağı zaman ve bittiği zamanda çıkıyor.Ona göre değerlendirirsin.
Kizkalesi __birafitap__ şeffaf uzayan akıntı yumurtlama başlamış demek bir iki güne çatlayacak demek. Beyaz krem si akıntı da genelde döllenme olduğunu gösterir.
Babyone __birafitap__ canm ben yumurtlama tarıhını hesaplayıp ona gore dıkkat edıyodum her zaman. Ama o tarıhlerde ıllakı akıntım olmuyodu. Fakat her ay adet dongumun farklı zamanlarında asırı akıntım oluyo. Ve bunu farketmemel zaten bende mumkun olmuyo baya oluyo cunku dıger zamanlara gore. Ben de bunu bıldıgım ıcın akıntının cok oldugu zamanda dıkkat edyrm o gunlerde sızde bos gecırmeyın
__birafitap__ Kizkalesi ya ilk defa yaşadım o şeffaf olanı beyaz hep.geliyor ama hamile kalamıyorum 😕
Kizkalesi __birafitap__ herkeste farklıdır benim hiç beyaz krem si akıntım olmamıştı. Birliktelikten iki gün sonra illkez oldu meğerse döllenme olmuş 34+5 haftalık gebeyim şuan. İnşallah en kısa zamanda sanada nasip olur. Biraz iğrenç olcak ama o akıntı iki parmağın arasında 3-4 cm kadar uzuyorsa kopmadan yumurtlama zamanı demek. O akıntıya görünce ilerleyen 4-5 günü değerlendir. Çünkü o akıntıdan 1-2 gün sorma yumurta çatlıyorb
__birafitap__ Kizkalesi demekki şimdiye kadar sadece o zaman yumurtlamisim ve onu da degerlendirmedim😑😑
Kizkalesi __birafitap__ canım öyle olsa adet olmazdın. Hiç doktora gitmesin mi git Bi hormon değerlerine baktır. Gebe kalmak istiyorum dedi yumurta takibi yapsın sana
mavi0811 __birafitap__ canım ben o akıntıyı hep hissediyorum hatta bi kere denedim gercekten o akıntıdan 14 gun sonra adet oldum bu seferde hissettim ama bosuna cunku esim yok yanımda seninki yanında keske deneseydin iyi bi şans.
__birafitap__ Kizkalesi ya gittim 4 tane hormona baktı iyi dedi adet olmayi bekliyorum 14. Gun gecikmenin olsam gidicem
__birafitap__ mavi0811 keşke deneseydim de çok ağrım vardı ilk defa oluyodu bide hamileyim sanmıştım olmadi yani hic değerlendirmedik
Kizkalesi __birafitap__ tamam sana yumurta takibi yapmadı mı ilişki günü söyleyecek ultrasondan bakıp
DiplomaliEvHanimi gecen ayda lekelenmem falan oldu demistim ya kizlar adetten 12gun sonra. Bu ayda 13.gun bugun adet gunuyle beraber. Lekelenmem oldu gecen ay yerlesmemiki diye sevinip iliskiyi onemsememistim yumurtlama galiba gecen ay degerlendirmemistik.
DiplomaliEvHanimi Babyone gecen ayda lekelenmem falan oldu demistim ya kizlar adetten 12gun sonra. Bu ayda 13.gun bugun adet gunuyle beraber. Lekelenmem oldu gecen ay yerlesmemiki diye sevinip iliskiyi onemsememistim yumurtlama galiba gecen ay degerlendirmemistik.