Fasulyeninannesiii Ocak anneleri nasil gidiyor cinsiyetiniz nedir neler yapiyosunuz agrilar nasil heyecan dorukta mi sizde benim gibi hem bi an once dogsun hem birazdaha kalsin buyusun diye karmasa yasiyonuzmu 😄😍
Minnakmucizemm Fasulyeninannesiii günaydın canısı 😊 34+4 haftalık, erkek annesi olucam inşallah🤲🏻 bacak eklemlerimde 1 aydır baya ağrılar oluyor oturup kalkarken ama herşeye deger😍 dün göbeğim aşağı düştü sanki her an dogurcak gibiyim 😂😂😂 ya sen?😊😊
Sibel1991 Fasulyeninannesiii bende inşallah ocak annesi olurum diye dua ediyorum 37+2 olduk tahmini doğum 6 ocak ama doktorum gecikmeden bir an önce gelsin ddi kızımın keyfini bekliyorum canı ne zaman gelmek isterse o zaman gelecek 🤭💞
Tazeanne0134 Fasulyeninannesiii ay yok valla sağlıkla gelsin artık bugün itibari ile son 30 gün canım yanıyor zorlanıyorum belim ayrılacak gibi ağrıyor kasıklarım batıyor çok fena yani
Kucugum51 Fasulyeninannesiii tam 1 ocak dogumumuz cinsiyetmz erkek☺️☺️canım agrılar artı gunler hızlı gecıyor hayırlısıyla gelecek yavrularmz beklemedeyız herseyimz hazır ☺️
Fasulyeninannesiii Minnakmucizemm 34+3 bende gobegimin asagi düştüğünü farkettim bi kac gundur bel agrisi hafif adet agrilarim var ☺
Afra34 37+4 olduk dün nst çekindik sancı yok bebek daha kanala da girmemiş e sevindim doğal olarak bu ay çıksın en azından 😃 zamanında doğsun istiyorum ağrılar arttı illaki şişlik de var biraz cinsiyet erkek hayırlısı ile alırız kucağımıza inşallah 🤲🏻❣️
Tekitakume Bana da öyle geldi sanki 🤗🤗Valla aynen öyle ağrılar sancılar uykusuzluk yok yok😲 doğsunda rahatlayalım diyorum bir yandan da 34.2 aman erken gelmesin vaktinde olsun istiyorum nasip bakalım paşanın keyfi ne zaman isterse 🤔🙄😍
Syst333 Sibel1991 37+3 üm aynı durumdayız canım erken gelmesin diye ne hurma yiyorum ne de açılmayı tetiklicek başka şey yapıyorum ocak 1 olsun sonra yapcam squat hurma adaçayı falan 😀
Fasulyeninannesiii Sibel1991 sona cok yaklasmissimzz ben sanmiyorum o zamana kalacagini bu yil bebekler pek sabirsiz saglikla dogsun insaAllah 💗
Buketzeyno Günaydınlarrr 36+4 üm bende heyecan doruk da hemen gelsin istiyorum benim de ağrılar olmaya başladı kızım ne zaman gelmek isterse bakalım 😂
umudumubeklerken Bende 36+5. Sancı anlamında ağrımız yok bol bol yürü dedi ve haftada 3 cinsel ilişki dedi doktorum (o olmuyor da :)) ocaktan önce gelmesin istiyorum bende hala işe gidiyorum 3 günüm kaldı kızımız olacak inş 🥰
Fasulyeninannesiii umudumubeklerken ben 34+2 1 aydir iliski yasiyamiyorum gobegimden 😄 doktorun dedine bak hele 🙈 zorlanmiyomusunuz canm calisirken de
_berivan1404 Fasulyeninannesiii Günaydınnn 🌿 34+1 kızım olacak insallah 🌺 Bel ağrısı çekiyorum, yatamıyorum artık 😞 veee tabiki çok heyecanlıyım ilk gebeliğim 😍 korku heyecan mutluluk birbirine karışmış durumda 🙊 bakalım hayırlısıyla sağlıkla gelsinler bebeklerimiz 🙏❤️
Fasulyeninannesiii _berivan1404 bu bel agrisi sanirim 33 den sonraki her haftada var herkes bundan şikayetçi 😮
Zuzum_20 Fasulyeninannesiii 35+1 gunluguz kizim olacak ☺️ Agrilar grip de eklendi dunden beei zor insallah hemen kavusuruz kizimla 😍
Fasulyeninannesiii Syst333 canm hurma bebegin ve senin icin yararli istedign zaman ye o ogum icin faydali ama dogum aninda acilmaya yardimci oluyo oncesinde yersen bi sıkıntı yapmıyor merak etme ben aylardir yiyorum 😄