Deryaaa27 Kızlar ekimde bebeğim gelişmedi kürtaj olmak zorunda kaldım. Bu ay reglim 2 gün geciyor ama gebelik testinde bişey cıkmıyor hatta erken gebelik testinde de bişey cıkmıyor
Secil45 Deryaaa27 doğum kontrol kullandım geçen ay tm gününde geldi bu ay 15 gün geçikmem var test yaptım negatif çıktı daha gelmedi bende anlamış değilim
Tugbaolgnn Deryaaa27 erken gebelikte zaten adet geçikmesinden 5 gün sonrası için canım ben kan testi bile yapmıştım onda bile çıkmamıştı iki haftalık falndı teste çıktığında silik diye de kan testi verdim hemen yani senin şçin erken birwz daha beklemelisin
__birafitap__ Deryaaa27 benim de bugun 14. Gun dun doktora gittim hcg aldı internettrn baktım 0.1 cikmis söktürücü verir heralde😤😑
Zehrabeytullah Deryaaa27 Ama doktorlar erken olanlari pek kavle alıp kan aldırmıyor 10 gün geçsin öyle gel diyor bana öyle dedi beni takmadı ben ısrar ettim cıktı allah'a şükürler olsun sizinde hayırlısı ile çıkar inşallah
Secil45 Deryaaa27 bilmiyorum ki kafama çok takıyorum pisikolojik mi etkiliyo mu acaba kasıklarım ağrıyo olcak mışım gibi ama tık yok
Zehrabeytullah Secil45 aynen gidin sizinki baya geçmiş başka bir problemmi var yoksa testtemi çıkmadı çok geçmeden ogrenin
Ttncu Ben gebelik testini yaptığımda 3 haftalık hamileydim ikinci çizgi fazla belli değildi daha çok erken bence biraz beklemelisin allah nasip etsin inşallah 🙏