Fatima89 Anneler, ben suan 25.hafta dayım asırı derecede bel agrısı var kemiğine kadar vuruyor gözümden yaslar geliyor adeta, uzanınca hafiflese de çok geçmiyor her gün var bu agrı sizde bunu yasadınız mıı🤦♀️
Demet-budak Fatima89 sorma canim bende 28. Haftamdayim bel ağrısından ne oturabiliyorum ne uyuyabiliyorum. Haftaya kontrolum var doktorumla konusucam bu konu hakkinda artik ilac mi verir ne der bilmiyorum🤔
Dilangg Fatima89 21. Haftada bende artık ağrıdan duramaz hale geldim doktora gittim. Meğer böbreğim de sıkıntı varmış ihmal etmeyin derim umarım sizin öyle değildir ama baktırmakta fayda var
SnmTt Fatima89 ben uyuyamıyodum işe gidemiyodum ağrısından hiç duramıyodum. Magnezyuma başladım ondan sonra baya azaldı çok ayakta kalınca oluyo sadece
Caglatpl Valla arkadaşım benİm yeni yeni başladı bel ağrım en korktuğumdu başıma geldi ayakta durunca daha cok ağrıyo
aksu5334 Bendede vaarrr😒 sol tarafımda sadece fıtık teşhisi koydum kendi kendime🙈 bazen ağrısından hareket edemiyorum biri destek olmayınca kalkamıyorum yattığım yerden o derece. 26+5
aksu5334 Dilangg böbrek olduğunu sanmıyorum çünkü her zaman yok taşındım ev yerleştiriyorum yorulunca oluyo. Dinlenince normal zamanda bişe yok ama bıçaklanıyom sürekli yorulunca