Nursnr1 Yakumer29 progestan hem düşük riskini azaltıyomuş hemde rahim kısalmasını önlüyomuş arkadas demıs ki bebeğin eşini yuvarı cıkarma özelliğide varmıs ıste ınsallah bendede işe yarar
Yakumer29 Bianne bu ilaç ne ilacı acaba bende aynı durumdayım doktorum magnezyum tozu verdi sadece 21+4 üm ilerleyen zamanlarda mı bu bahsettiğiniz ilacı verecek acaba
Bianne Yakumer29 Ben hem vajinal hem iğne olarak progestan vermisti ama dr.unuz sizin durumunuzu daha iyi gözlemleyip ona göre aksiyon alir. Dr.nuzdan memnun deil iseniz baska dr.a gözükün
Nilay64 Nursnr1 Bende plasenta previa totalim kanamam da oldu ama sadece yatıyorum hicbir iş yapmayın benim komple kapalı rahim ağzı hiç korkmayın:) 22+1 im
busra-mutluanne1 Yakumer29 kaç haftalıksınız magnezyum kasılmalarınıza bacakta veya herhangi eklem ağrılarında etkili oluyor bildiğim, progestan tamamen farklı bi ilaç
busra-mutluanne1 Yakumer29 allah allah ilk defa duydum eş için magnezyumu🤷🏻♀️ Bu arada evet kendiliğinden yer değiştirebilir plasentan bende 23 haftadayım 20de benimde ön taraftaydi arkaya geçmiş şükür
Bianne Yakumer29 Tabiki kendiliğinden yukari cikar. Magnezyum eksikliği görmüştür kasilma uyusma yada kramp gbi seyler yasıyor iseniz mg u ondan vermis olabilir
Yakumer29 busra-mutluanne1 acaba önümüzdeki kontrolde yeri değişmezse poregestron ilacını mı verir acaba
busra-mutluanne1 Yakumer29 bilmiyorum kuzum inşallah ihtiyac olmadan atlatırsın ben progestanı 12. Haftada kullanmıştım iki hafta dahada kullanmadım hiç🙄 doktorunun numarası varsa sor aklında soru kalırsa her ihtimale karşı
Yakumer29 busra-mutluanne1 yada bir dahaki randevu da sorarım belki o randevuda yukarı kaçılma durumu olur olmazsa bu ilacı sorarım 🤦🏻♀️