senemyavas Merhabalarrrr öncelikle herkese iyi geceler 🌙 Kullanışlı,pratik, rahat bir bebek arabası (markası/modeli) önerisinde bulunabilir misinizz? 😊 Pek bilgim yok araştırdım ve kafam daha çok karıştı. Hangisini tercih etmeliyim 🤔
Prensannesi2020 senemyavas bende çok araştırdım travel önermediler e ebebek çalışanları en çok joie litetrax 4 bebek arabasını tavsiye etti bende çok beğendim bi ona bak istersen
littleangel senemyavas Kraft fit2 alacağım tavsiyeler üzerine 🤷♀️Mağazada baktım sürdüm çok ağır değildi, sürüşü dönüşü rahattı ama Umarım memnun kalırım
Elif__ygtt Travel sistem hoşuma giden bir model bende bakıyorum çevremden araştırıyorum kullananlar memnun. Fakat çocuk büyüyünce uzun süre kullanımda zor olur ayakları sığmıyor dışarı sarkıyor felan dediler. Ama kararım değişmedi sanırım yüksek ihtimal travel sistem alıcam. Pusetle taşıması çok daha güzel duruyor. Yaza denk geldiğimiz için oğluşumla gezmesi güzel olucakk. İnş sağlıkla gelsin bebeklerimiz 👼🏻🦶🏻🙏🏻
Ytelmas Elif__ygtt bende büyüyünce kullanamaz diye korkuyordum ama Chicco urban plus ürünü var baya kullanışlı ben ondan aldım hem ağır değil hem de büyüyünce rahatlıkla kullanılıyor satıcı da ben 4 senedir çocuğumda bu ürünü kullanıyorum dedi şimdi onun yeni modelleri çıkmış biraz daha büyük sadece. Bence her ürün aynı değil. Ben travel aldım pişman değilim 😅
senemyavas Elif__ygtt Elif__ygtt aslında bende o şekilde düşünüyordum ama hantal oluşu gözümü korkutmadı değil 😬 Haziran sonu gibi benimde doğumum olcak inşallah sağ salim kucaklarımıza alırız bebişlerimiziii🥰🥰🥰🥰
Lirlonfa Valla ben tam olarak travel olmasa da sekmenyi travel olarak geçiyor puseti bebek arabasının üstüne takılıp çıkarılıyor Joie litetrax 4 aldım 14ündeki indirimden 1400e geldi fiyat ve kalite uyumu olarak aşırı iyi buldum elbette kullanıp görücez ama tavsiye ederim
Ytelmas senemyavas chicconun kendi mağazaları var ordan bakabilirsiniz bildiğim kadarıyla başka mağazalarda satışı olmuyor yanlış da biliyor olabilirim
AysaRuzgar Travel sistem bebek arabası evet görüntü güzel hoş ama gereksiz ağır. Hele ki tek başına çıkıyorsanız tak çıkar bir elinde bebek baya zahmetli. Birde tatile eğer arabanızla çıkıyorsanız mecbur ön koltuk bebek arabasının.
Busraozdemir07 Joie choreme aldık bizde ileriki yaşlarında ayaklarını uzatabilsin diye. Pusetini ayrı aldık takip çıkarmalı olduğu için rahatlıkla kullanacağım. Ablam da yaklaşık 1 senedir kullanıyor gayet memnun