Zeys depend kullanan anneler kaç paket aldınız 1 paket yeterlimi bugün şoktan aldım indirimdeydi İçinde 9 adet var büyük boy..herkes büyük boy tavsiye etmiş uygulamada rahatlık açısından..☺️
Nurdlmc Zeys 1 paket yetiyor canım. Ama çok kullanışlı Alman çok iyi olmuş. Zaten uzun süre takamıyorsun sıcaklıyıp pişiğe dönmeye başlıyor. Normal pede geçtim ben 3. Gün
Filiznalbant Zeys doğum yapalı 10 gün oldu hala kullanıyorum büyük rahatlık valla. Büyük boy en iyisi. Orta boy bel kısmından çok sıkıyo ve rahatsız ediyo belli bi zaman sonra.
Deletedmom6 Zeys Valla ben markette depend yoktu . Canped in emici kilodunu daha çok önerdi çalışan bayan onu aldım. M beden aldım zaten çok faxla kilo almamışım. Sızdırmasın biraz sıksın diye . Inşallah olur.
Zeys Deletedmom6 inşallah oda iyidir 🤗bende fazla kilo almadım karnım var sadece rahat olması için büyük boy alın demişler hep postlarda..
Zeys Mavi_ kullanıyor Canım sezeryan olan arkadasım önerdi burda da hep olumlu yorum okudum benim doğum şeklim de belli değil aldım koydum bugün..
Dilaemrh Zeys iyi almışsın normalde 36 tlden aşağı değil yarın bende bakim. Bir paket yeter sanırım dimi? Bir de lohusa pedi alıcam çünkü.
Deletedmom6 Zeys Ewet ya daha önce bende hep doğum dan önceki bedeninizi alın diye söyleyenleri okumuştum şimdide rahat olsun diye büyük boy alın yazanlar var. Inşallah olur ya
minikmelegim_ Ben ebebekten lohusa pedi aldım. Ablam dependi hastanede sadece 2 kere kullandim sonra ped kullandim dedi. Bende internetten numune isticem hasta bezini. Bir tane bana gelse bir tanede ablam istese yeter iki tane :)
Zeys minikmelegim_ kişiden kişiye değişir Ama kanaman fln yoğun olursa belki ikiden daha fazlaya ihtiyaç duyabilirsin Canım belki de yeterli gelir iki tane bilemedim 😊
Zeys Dilaemrh aynen fiyatı düşmüş bende onu merak ettim 1 paket yeterli diyorlar lohusa pediyle de destekleriz..