Gulfem07 Arkadaşlar bugün 35 haftalık olduk ve az önce çocuğumun bildiğiniz eli dışardan belli oldu neye uğradığımızi şaşırdık 😮elini hareket ettirdi ya korktum resmen sizinde var mı böyle yaramazlar 🙂
Kayraruzgar Gulfem07 yaaa bende o günleri bekliyom 2 haftamız daha var demek inş bizde yakalarız eşimle o anı 🙏🙏🙏
Kubuuu1 Gulfem07 biz de ayağını yakalıyoruz 😂 tekme ata ata ayağını çıkara çıkara çatlattı karnımı 🤭🤭🥰😂
Gulfem07 Mervezumra ay 😁çok değişik ya bir garip oldum bağırmışım eşime koş koş diye adam bir şey oldu sandı 🤣
Gulfem07 Kayraruzgar inşallah yakalarsınız 35 e kadar tabiki hareketleri oluyor ama bugün bildiğin itti gerdi iyice çok güzel ama korkutucu da geldi 🤣
Mervezumra Gulfem07 ebet insan korkuyor ama sonra alışıyor ben bir muddet sonra aaaa bak ayagi filan yapiyordum 😁
Gulfem07 Mervezumra 😂afacanlar durmuyor bir de son haftalar hareketleri kısıtlanır derlerdi hiç alakası yok benimkinin asıl şimdi başlıyor:)
Gulfem07 Kubuuu1 valla benimde aynı nereye vurursa çatlıyor hafiften çizikler var karnımda alt solda biraz daha çok belirginleşmiş az kalmıştı ne güzel totomu geçtim karnımda olmasın diyodum oldu 🙂
Kubuuu1 Gulfem07 ben de geçen hafta fark ettim catlamam bu saatten sonra diyordum ama tam sol yanımdan kalçama doğru catlamisim 🤦🙄
Eceveannesi Gulfem07 hepinizde oluo cnm o eli ayağı cnm ilk hamile ligimdede oldu simdise oluo ara ara normal cnm yani
Fasulyeninannesiii Gulfem07 bende biyerlerini yakaliyomda neresi bilmiyorum 😄 kolumu bacagimi dirsegimj elimi
ays_ays Gulfem07 32 deyim geçen gün yuvarlak birşey geldi elime bilmiyom topuk mu yumruk mu dirsek mi yakaladım hemen çekti 😊
Mervazz Gulfem07 yaa ne guzel eli nasil yakalayabiliyorsunuz benim gebeligim 32 haftada kafa asagi sadece ayaklarini hissediyorum