Ruhsuz Nasıl tarif edeceğim bilemedim ama biraz fazla yürüyünce vajinam acıyor resmen bugun detaylıya girdim Bi sıkıntı olsa söylerdi değil mi?? 20.hafamdayım 2 haftadır böyle yürüyünce oluyor uzanınca oturunca anında geçiyor
kubra6495 Ruhsuz bende 23+6 haftalığım yorulunca bazrn normal zamanda da sanki vajinama tekme atıyomuş gibi ordan çıkıcakmış gibi hissediyorum 30unda benm kontrolmde 🤦🏻♀️
Fikret_kayra Ruhsuz çok yuruyemiyorum ben artık cisim yoksada gelmiş gibi hissediyorum sıkışık oluyorum bide ağrım oluyor alt karnimda zatende olağanüstü yavaş yürümeye başladım 😁😁 33 haftaligim
35ilknur35 Ruhsuz hem baskı oluyor hemde çok az bir yol yürüdüm mü direk lavaboya gitmem gerekiyor çok aşırı sıkıştırıyor
Gizem3410 Aynı baskıyı bende hissediyorum biraz yorulunca yada yürüdüğümde🙄 23.haftalık hamileyim bebeğim şuan dönmüş sanırım rahime baskı yapiyor ama dönmesi için sizin erken sanırım
Ruhsuz Gizem3410 bugün detaylı da dönmüş demedi ağzından kerpetenlw laf aldım radyoloji uzmanından sonuçları doktora gösterdim iyi dedi bu baskı neden oluyor anlamadım 2 hafta sonra tekrar kontrole giderim nasipse
Gizem3410 Ruhsuz dedğim giibi benim bebeğimin kafası aşşada o yuzden baski yapiyor rahime bende onu hissediyorum doktorun söylediğide aynı sekılde
Ruhsuz Gizem3410 erken haftalar daha sonu güzel olur İnşAllah ben de erkene alayım randevu bakalım sıra bulabilirsem
Emin_e Ruhsuz o haftalarda benim de oluyordu, yavas yavas yuruyun ve uzun sure degil biraz yuruyup ara verin fark edecektir
Aysun1274 O haftalarda benimkinde öyleydi yürünce hemen agrıyordu şimdi 32 hafta olduk geçti eskisi gibi değil doktorum Bebek aşagıda önümüzden yürürken veya kalkarken agrı olabileceğini söyledi şimdi iyim çok şükür
Emin_e Ruhsuz rica ederim, ben doktoruma sormustum özellikle kontrolde olabilir artik rahmin buyuyor iyice demisti tabi yine de belirtin kontrolunuzde, insallah bir sey yoktur ben bir sıkıntı yasamadim cok sukur ama dikkat ettim sonrasinda
Aysun1274 Ruhsuz Geçiyor benimki geçti şimdi çok rahat yürüyüş yapabiliyorum önceden evde bile hareket edemiyordum