EbruIrmakAhmet Kızlar tam 14 haftalık hamileyim dün akşamda oldu sabah geçmişti bugün tekrar başladı sol kasığıma anlık bıçak saplanır gibi bi sızı girip çıkıyo 3 4 saniye sürüp geçiyo tekrar oluyo baya canımı yakıyo ama neden olur bu başına gelen oldu mu
Busra5341 EbruIrmakAhmet herhangi bir leke veya kanama yoksa icini ferah tut canim rahim genisledigi icin o haftalard oluyor bendede olmustu . Ama surekli oluyorsa siddeti artiyorsa bi anormallik seziyosan bi doktora gorun icin rahat etsin
Miranmiray EbruIrmakAhmet Birde rahim büyümesinden kaynaklıda oluyor rahim o şekildede büyüyor ondan olabilir canım korkma aynısını bende yaşıyorum
Miranmiray Canım normalde olduğun adet tarihine yakın bir zamanda mısın? Benim o zamanlara denk gelince öyle oluyor acayip bir ağrı aniden olup bir kaç dk sürüp bitiyor
Aysenur123 Benim de o haftalarda kasık ağrım çok olmuştu hatta korkup doktora gitmiştim hiç bişey çıkmamıştı, sen gönlünü rahat tut bişey olmaz inşallah 🙏🏻 Yine de kendini kötü hissedersen git mutlaka için rahat etsin ☺️