Ofleee Slm. Kızlar 24 haftalık gebeyım bu aksam aniden karnımda cok agrı oldu midem bozulmuş gıbı gurulduyo midem bulandı ve ıstıvra ettim suan ara ara karnim agırıyo neden boyle oldu acaba
Cokokuyan_dorukusunannesi48 Ofleee Yediğin birşey dokunmuştur.Herhangi bir yemeği bile 2günden fazla yeme.Süt miydeyi rahatlatır.Ihlamur yada zencefilli çayda içebilirsin.
Glsm9191 Ofleee ben de şu an aynı durumdayım ne dokundu bilmiyorum birde istanbulda su kesintisi problemi var rahat rahatda çıkamadım bugün hiç 😭
Ofleee BeybininAnasi aslında misafirim vardı patates haslamıstım aksamdan oglen salata yaptım fazlada. Yemedim kuru incir fındık ceviz falan yedim bilmiyorum kı onlardan olur mu. Acba
Ofleee Naaagihannnn cok sıddetlı agırdı gectı. Suan ara ara var. Gitsem mi bilemedim yedıgı dokundu galiba bilemedım ya
Ofleee Cokokuyan_dorukusunannesi48 yogurt yedim. Sankı tansiyon dusmustu gıbı oldu Bı an cok usudum. Battaniye aldım uzerıme o derece
Naaagihannnn Ofleee bence git ya hic bekleme Allah korusun ne olur ne olmaz bu surecte en ufak bisey bile dokunabilio yani oyuzden hic riske girme bence
Naaagihannnn Ofleee aynen cnim git sen Cok gecmis olsun sonrasinda da haber ver bizede burdan son durumunu
Ofleee Naaagihannnn hastanedeyim sıvı kaybı varmis serum taktılar bu gece burdayız serum bittikten sonra dogum haneye gidecem nstye sokacaklar sancm varmı dıye
Esraminnak Sanki üşütme gibi ama genede emin olalım git ogren sonucu. Bebeğin durumunu. Gecmiş olsun canım
Naaagihannnn Ofleee bak gitmendeki avantaj gordun mu bu surecte hic birseyi askı ya alamayiz maalesf... cok gecmis olsun Allah yardimcin olsun ins kotu dusunme hayrlisi ne ise o olsun ins🤲 bebegini saglikla kucagina almayi nasip etsin rabbim