GncicekM Arkadaşlar daha 10 haftalık ikizlerime hamileyim ama göbeğinin altı karın kısmımda kaşıntılarım başladı çok erken değil mi ? Napmalıyım acaba
NaimeYilmaz GncicekM bol bol su içip içerden esnetıceksınz dıstanda sureklı nemlı tutucaksnz kasımayn sakın. Çatlayabilirsizde bu tamamen yapısal bı durm genelde zeytn yagı ile yapıorlar dakıkalarca masaj yapıorlar cok fayda edıormus ama krem kullanıorm
GncicekM NaimeYilmaz teşekkür ederim canım Önerin için suyu çok tüketemiyorum bulantım yüzünden zorlarım bari biraz kendimi 😔 böyle zaten içten içten yırtılıyo gbi kaşınıyo karnım 😕
NaimeYilmaz GncicekM bilmezmıym 🤦🏼♀️ 2-3gundur benmde öle 23.haftamıza gırdk nemlendırmeyı unutunca ınanılmaz kasınıor . Karın buyumeye baslaynca ınsan usenıor sür sür bıtmıo 😊
GncicekM NaimeYilmaz ah yaaaa ne güzel ama bende artık o haftalara ışınlanmak istiyorum 🙏🏻☺☺☺ çok yavaş geçiyo sanki haftalar bizde 🙈
NaimeYilmaz GncicekM başlarda öle oluo şikayetler özellıkle bulantı azalınca gunluk hayatına devam etmeye baslaynca su gibi akıor zaman emın ol . İnşallah sağ salim alırsın kucagına bebısleri 🙏
GncicekM NaimeYilmaz sanırım ondan bi geçerse bulantılarımız Allah’ın izniyle 🙏🏻 Amin inşallah sağlıklıca gelsin inşallah evlatlarımız 😇👼🏻