Akduygu 5+3te keseyi gördük bebeği göremedik 6+4te doktora gideceğim kalp atışını duyar mıyız siz ne zaman duydunuz
sevgiarslann54 Akduygu valla canım ben 5 de keseyle bebeğimide gördüm 2 hafta sonrasına randevu verdi doktor 2 gün sonraya kalp atışını dinlemeye gidicez bebek 7+1 ken eğer duyabilirsek tekrar yorum yaparım 🙈
Miranmiray Akduygu 5+5 te kesmeyi ve ufak mercimek tanesini kalp atışlarını gördüm duydum hepsi 5+5te oldu 🤗🤗
tugba_2365 ben normalde 7+2 lik hamileyim, ama bebeğim 6+1. Geçen hafta keseyi gördük, dün de kalp atışını duyduk.
Gulcan_89 Dün kalp atışını duyduk doktor 5,5 haftalık dedi. Ama ben son adeti 3 kasımda oldum. Bu hesaplama neye göre oluyor anlamıyorum 🤔😄
Peripellam 7+1 im gecen hafta cuma duyduk Yani 6+4 ken canım ama vajınal ultrasonla duyduk normalle duyamadık cok guzel bi ses ınsallah sende duyarsın ☺️
Mlkkrmtc Gulcan_89 yok hayır keseyı gorduk gecen hafta kalp atısı ıcın 8 haftalıkken gıtmek ıstıyorum sadece
hk0909 Akduygu Bende 6+4 günlük hamileyim canım 🥰🥰 Çarşamba günü kalp sesi için gideceğiz 7+1 oluyor inşallah duyarız 🥰