ikizannesii maşaallah ama herkes bu kadar şanslı olmayabilir rabbim herkese kolay doğumlar nasip etsin inşaAllah ben 3 tane normal doğum yapmış biriyim kilolu bebekte bile normal doğum oldu ama şimdi ikiz olduğu için çok korkuyorum kendim doktoruma sezeryan diyorum son oğlum doğduğunda normal olduğu halde fazla yıprandım çok zor oldu doğumu 3.150 gramdı küçüktü aslında ama ebeler üstüme çıktılar kanalda sıkıştı baya kesigim ve yırtığım oldu 63 gün iyileşemedim oturmak bile bana eziyet olmuştu o korku üzerimde birde bu kez ikiz biri sıkışsa ebeler üstten baskı yapamaz diğeri içerde ben kendimi biliyorum 1 taneyi doğurduktan sonra plesentayı çıkartırken bile artık baygın gibiydim nefes alamıyordum daha 1.bebek 1.plesentası sonra tekrar doğum 2. Bebek 2. Plesenta yapamam 2. Bebeğe ikınamam Elbette Allah gücünü veriyordur ama herkeste kendini biliyordur ben yapamayacağımı düşündüğüm için deil olması çok zor benim ebem var senetlerin ebesi çok çok güçlü bi kadim gitsem beni allem eder kallem eder normala alıştırır ama ki bir çok kez normal doğum yaptırıyor görüyorum helede ikizlere ama ki bugün biri ters dönmüş dedi dr yine belki dönebilir veya böyle kalabilir özele gidiyorum doktorumda tam bir normal doğum yanlısı ama biri normal olurken diğeri için sezeryan olabilir bu kez de iki ağrıyı neden kendime yaşatıp vücuduma eziyet edeyim diyorum. Geleceği göremem elbette ama insan kendini bilir. Mesela senin annen 32 yıl önce ikiz olduğunu bilmeden doğum yapmış elbette sende ne güzel şükür yaptın çok iyi ama biri küvezde kaldı bende seni baştan beri takip ediyorum ama bende başta normal olsun istedim sonra normal yapıp bebekler küvezde kalıp bir sürü antibiyotik tedavisi görüyorlar bu beni korkutuyor sonra benimde canım belli etim ne budum ne biliyorjm oyle güçlü değilim ne bileyim hakkımda hayırlısı ne ise o olsun rabbime bırakıyorum son dakikaya gire herşey değişebilir hayırlı sağlıklı bir şekilde istiyorum inşaAllah🤲🏻🤲🏻