duyguyilmaz Hic bilinmedik bir sayfaya guvenip nasil 500 lira gonderdiniz😞 300 daha koyar e bebekten falan alirdiniz. Instagramda dolandirici cok sayfa var maalesef.
Evgin719 Prensannesii38 canım bu arabanın fiyatı 1600 küsür. Bende gördüm bu reklamı . Fiyat çok düşük olunca şüphelendim vazgeçtim. Gidip şikayetçi olun bence
Cokokuyan_dorukusunannesi48 Prensannesii38 Bunun adı dolandırıcılık.Polise şikayet et.Ardından tüketici haklarına.
Gulmartin Prensannesii38 bazen insta sayfası olmayanlar facebook üzerinden instadan reklam veriyor bir de oraya bakın belki vardır bişeyler. İnşaallah döner paranız çok iyi araştırmadan online alışveriş yapılmamalı aslında 😕
Prensannesii38 Gulmartin kesınlıkle normalde bende hep kapıda odemelı tercıh edıyorum ama cok ıstıyodum esım kıyamadı alalım dedı bende ıbana atılınva suphelenıyorum ama ıste bazen anlamıyosun 🤷♀️
Gulmartin Prensannesii38 şikayet edilen bir yer yok mu böyle bir durumda bir bilgim yok ama yani herkes istediği gibi dolandırıcılık yapabiliyor mu illa bi çaresi vardır en azından uğraşsınlar polisle falan bilemedim 🤦🏻♀️
Prensannesii38 Gulmartin kesınlıkle esım arastırıyor suan neyse dıyoruz bı yandan ama herkes ne zorluklarla kazanıyor bugun bana olan yarın baskasının basına gelebılır benımde aklım almıyo 🙄
Mervemm Prensannesii38 bende gördüm onu nsl kapıda odeme yok eft yazdilar direk vazgeçtim anladim onlarda var bi iğrençlik diye
Mervemm Prensannesii38 birde ne yaptılar biliyon mu bana msj attilar bn üstten okudum msji cevao vermedin neden bu kadar uygun dedim basya fabrikadan satış dediler okdum o mesaji kalkti o msj sonra bi baktim bi msj daha geldi muhteşem cuma indirimi diye dedim salak ınsanlar ufacik akılları ile kandrmaya çalışıyorlar
Mavilianne Prensannesii38 Bebek arabası için Bilgi alabilirmiyim diye yazdım. Bakalım dönüş olacak mi henüz iletilmedi 🤷🏻♀️
Prensannesii38 ATC arayınca ulasılmıyor üst üste kargo takıp alabılır mıyım dedım goruldu yaptı soru ısaret attım engelleıd benı