• Doğum
  • Büyük gün yarın genel anestezi ile sezeryan 😢

Merhaba korkulacak hiçbir şey yok. Ben de genel anestezi ile doğum yaptım kendi isteğimle. Bir saat olmadan uyandırıldım.
sağlıkla kucağınıza alın🙏🏻

Hayırla kucağınıza alın inşallah , her şey gönlünüzce olsun 💐

Fatamaaslan hic korkmana grk yok canim bn ilknde genel oldum yine genel istyecegm herkzn uynma süresi bir olmuyor ben dogumhanede gözümü açtım amlyat masasinda mesela uyusuktum ama uyandım bbegimi yeni almislrdi ve hic ağrım falanda yoktu anestzi etksi gcnce ağrın oluyor ama oda korkulcak bsy degil ağrı kesici yapiyorlar rabbim sağlıkla kcgna almayi nasip etsin

Fatamaaslan canım korkma insanlar ne ameliyatlar oluyorlar. Sen sağlıklı ol bebek sağlıklı olsun da önemli olan o. Her bebek nasıl istiyorsa o şekilde geliyor bazen elimizde olmuyor ki. Ayrıca ben bebeğimi hiç emziremiycem . Sen bebeğin aç kalacak diye üzülüyorsun üzülme mama verirler bir iki saatten ne olacak bişey olmaz. Eltim sezaryen ile doğurdu gece 1 de. Saat sabah 7 de ayaklandı . Sen dua et bebek ve sen iyi olun gerisi herşey olur. Allah kurtarsın hayırlısıyla inşallah ❤️

Fatamaaslan evet o kısmı zor benim oğlan erken doğduğu için kuvezde kaldı o gün.ne iyi olacaksa dr bilir tabi kolay gelsin🙏

Sunshine1 gerçekten duayla atlattım 2 de ameliyattan çıktım 7 de yürümeğe başladım çok şükür bebeğim de emiyor çok gelmesede sütüm

• Nurr bunu yanıtladı.

Fatamaaslan hayırlı olsun bende sezeryan olmuştum ikinci beb3gimi bekliyorum bol su için eczaneler de humanna stell tea var ondan içmenizi tavsiye ederim birde ben sekerli şeylerde tuketmiştim 🌸

Çok teşekkür ediyorum hepinize 🙏😘 darısı tim hamilere ve olmak isteyenlere 🤲🏻🤲🏻