Cananmehmet Kızlar herkese merhaba doktorum 33 haftalıkken bebeğin kafasinin 35 haftalık olduğunu söyledi buda normal doğum için zor olurmuş. Sizde de aynı şey varsa paylaşır mısınız ve böyle olup normal doğum yapanlar varmı
Selmanur Cananmehmet neden engel olsun ki çatın müsaitse olur .millet 5 kilo doğuruyor ☺️Kafayı düşün
Mervezumra Cananmehmet canim hrkes ayni degil ayse 5 kilo dogurdu fatma 4.5 kilo dogurdu diye dusunme onemli olan senin catin muasait mi rahim agzi durumun ne gibi gibi bircok sebep var doktorlarona gore karar veriyor o yuzden iyi dusun baska bir doktorla gorus
Saraalp Cananmehmet bana da geçen hafta aynısı söylendi, radyolog ultrason yaptı, sonra kendi doktoruma gittim bebek 37. Haftada ama kafası yapısal olarak 40. Haftada bu haftada bakacaklar ama doktorum normal olamayabilir dedi
Cokokuyan_dorukusunannesi48 Cananmehmet Arkadaşımda aynı durum vardı.Bebeğin kafası rahim için büyükmüş.Rahim kanalından geçemez demiş doktor.Aynı durum sende de olabilir.Doktorunu dinle bence:)
Cananmehmet Selmanur bende öyle düşünüyordum canım ama doktorum öyle söyleyince çok sasirdim inşallah hayırlısı olur 🙏
Cananmehmet Mervezumra evet canım haklisin tamamen o anda belli olacak herşey inşallah hayırlısı olur. Bende çok duymuştum 4 -5 kilo çocuk doğuran normal doğumla kısmet bakalim. Tesekkur ederim yorumların için🙏
Cananmehmet Saraalp evet canım bana da aynısı söylendi önde gidiyor diye ve baş aşağı suanki pozisyonu ne olur bende bilmiyorum ama inşallah gönlümüze Gore olur🙏😄
Cananmehmet Cokokuyan_dorukusunannesi48 şuan 33 haftaligim canım doğuma kadar nasıl olur bilmiyorum valla. Ama hayırlısı olsun hakkımızda sağlıkla gelsinler bebisler😄😄