HilalG kızlar bugün doktor femara verdi klomen çatlama iğnesi kullanmıştım tutmadı bu ay. femara kullanıp hamile kalan var mı klomen den daha mı etkili ?
Aysegulum27_ HilalG klomen işe yaramadı diyemi verdi sana famerayı .yumurtlama sorunumu var sende sorun neymiş
Cnn17 HilalG ben öyle hamile kaldım hiç takma bu ay da olmaz diye düşün ben umudumu kestim . Düşünme aklına gelmesin kendine yemene içmene dikkat et yeter canım
JEJjzkdkd67272 HilalG evet klomenden daha iyi ben ilk kullanmada hamıle kaldım ama malesef geçen hafta kaybettım 😔 ama femera cok iyi ınsallah rabbım nasıp eder sanada saglıklı bir sekılde hepimize 🙏🏻
HilalG Aysegulum27_ herşey gayet normal diyor kuzum sorun var demedi ama demem ki öyle bi sıkıntı var yani klomen 'le olmadı femara verdi
Yasebu Klomen kist yaptı. Femara da yumurtam oluştu ancak döllenme olmamıştı.dört kez denedik.doktor ilaç değiştirelim diyerek letu diye bir ilaç verdi. O ay hamile kaldım 🙏🏼 Darısı size tüm isteyenlere Rabbim nasip etsin
HilalG Cnn17 geçen ay ki kadar beklentim yok kuzum stres de yapmak istemiyorum geçen ay çok umudum vardı kesin olur gözü ile bakıyordum bu sefer gayet sakinim nasip diyelim artık
HilalG JEJjzkdkd67272 Çok üzüldüm gerçekten Allah inşallah en kısa zamanda o duyguyu size tekrar tattırır❤
Darkgod Üç başarısız klomen denemesi ardından bir kere femara kullandım o ay olmadı ikinci ay da. Femara kullandım oda tuttu 18+3 olduk 🙏 Allah'ım tüm isteyenlere nasip etsin
HilalG Darkgod Allah yavrunuzu elinize aldırmak nasip etsin inşallah umarım ben de yararını görürüm ❤
Darkgod HilalG inşallah amin sende inşallah kavuşursun iğne vurulduğun gün akşamı dahil 7-8 gün ilişki olsun ve yumurta hangi taraftaysa ilişkiden sonra ayaklarını dik o tarafa yat ben o şekilde yaptım 🙏😊
HilalG Darkgod tamam kuzum aklımda bulunsun çok sağol inşallah güzel haberler veririz biz bekleyenler 🤗