EbruIrmakAhmet Hduygu Artık öğrenebilirsin canım ama ne kadar doğru olur onu bilmem sürekli değişiyo baksana erken öğrenenlerin ki
hellotuuba Hduygu 12.haftamdayken doktorum tahmin yapmıştı , erkek bebeklerin cinsel organı daha erken oluştuğu için erkeğe benziyor dedi , 16.haftamda da netleşmişti tam ☺️
Brfnyldrm Benimde 12 de kız dedi tekrar başka doktora gittim 15 haftalikken kız dedi değişir mi bilemem ama doktor emin konuştu alışveriş yapabilirsin dedi bu hafta baslicam diyorum alışverişe
s_koc Hduygu 14. Haftamda tahminde bulundular 16 da yine söylediler ama tahmin dediler çok güvenme dediler 20. Haftana kadar bekle detaylıda öğrenirsin dediler merakla bekliyorum
MineKasp s_koc ahh canım bizde seninle aynı durumda yiz bende 18+5oldum hala net öğrenemedim bı kız diyorlar bı erkek bende renkli ultrason u bekliyorum
Gonca3462 Hduygu 14. Haftada öğrendik ama erkek olduğu için rahat ayrılabildi genelde doktorlar 16 den sonra öneriyo
YlmzSYlmz Hduygu bence yanlış biliyorsunuz oncekı hamileligmde 14 haftada erkek dediler taki 20 haftalara kadar Snra kız dediler neymiş kordonu pipi zannetmsler bu hamileligimde 12 hftalkkn kız denildi bklm bklyrm ilerleyen haftada aynımı oluck diye emin dglm