Age Rennie kullanan var mı yemek borusundaki yanma için? Ben ilk defa kullanıcam. Artık bu yanmalara dayanamıyorum. 3 ay bu hafta bitecek. için? Faydasını
tugceaslan Age ben kullanıyorum canım 35.haftadayım çok rahat ettim daha önce istemediğime pişman oldum diyebilirim
Age TwinsmomDA faydası oluyor mu peki siz kullandınız mı tugceaslan insallah ise yarar. Peki şu falan içtiniz mi? Şurubu içtikten sonra yanı
TwinsmomDA Age bana ebe demişti rennie kullanabilirsin diye. Ama arkadaşlarım onunla rahatladı ben daha yanma kısmına gelmedim. Ama yandığı zaman sut içmekte iyi geliyor ben öyle yapıyorum
duyguyildirim Age inşallah faydası olur olmazsa farklı bir ilaç isteyin doktorunuzdan. Ben yanma ilacını içmediğim zaman uyuyamıyorum 😕
Age duyguyildirim o kadar kötü bir duygu ki anlatamam ya. Ilaci alalı yarim saat oldu. Fakat faydasını göremedim. Sizi n kullandığınız da rennie süspansiyon yazan mi acaba
Age TwinsmomDA bende laktoz alerjisi var. Süt kullanamıyorum. Yanma bende hep vardı. Zayen henüz 3 ayligiz
duyguyildirim Age aynen renine duo süspansiyon gri kutuda. Ben farklı hap kullanıyorum sabah aç karnına çok rahat ediyorum
Age tugceaslan duyguyildirim bana duo vermedi. Kırmızı kutuda bana verdiği şurup. Ve hiç bir ise yaramadı. Yeşil elma daha iyi geliyordu.
tugceaslan Age benim kullandığım gri kutuda olan onun faydasını gördüm doktoruna söyle o zaman sana başka bir ilaç yazsın faydası yoksa boşuna kullanma bence