ElifYalnkayaYetim Haftamdayım, bundan bir kaç hafta önce karnımda telefon titremesi gibi bir his oluşuyordu . Benimle aynı hissi yaşayan varmı ?? Sebebini çok merak ediyorum normal birşey mi ?
Sonay ElifYalnkayaYetim Benimde o haftalarda oluyordu bebek irkildiği zaman oluyormuş CNm şuan yok ama daha beterleri var çat pat küt dayak yitiyorum resmen 😂 Çok şükür şikayetçi değilim tabi 😊 32+4 günlük şuan
MustafaAsdemirAsdemir ElifYalnkayaYetim aynı yerde uzun süreli tütresim hissediyosan bebek hıckırıyodur canım arastır bi istersen benim bebişimin hıckırdıgunı hemen anlıyorum ben amniyon suyunu yutuyolarmıs yanlıslıkla ve buda onlarda hockırıga sebep oluyomus netten okudum bende
Guloo68 ElifYalnkayaYetim Benimde oluyodu canm o haftalarda sonra geçiyo merak edilecek bisey degil 😇
Kubraahlas Bende ekmek teknesinde aska gelip Allah diyerek titreyen cocuk vardi hatirlarsiniz butun karnim titreyince aklima o gelip guluyodum 😂😂😂 bebek sicriyo herhalde
Sonay ElifYalnkayaYetim o haftalarda çok oluyor CNm ondan sonra hıçkırıklar başlıyor 😂 Çok tatlış bi durum 😍