Nurdem33 Beyzanur1995 53 ile hamile kaldım 37 haftalığım 74 kg sence de senin kilon çok iyi degilmi 😀 sağlık lı olun bebeğinle gerisi boş 😊
Beyzanur1995 Herkesin bünyesi farklı kızlar çok takılmayalım doğumdan sonra veirirz inşallah. Bebislerimize yarasın inşallah yediklerimiz 😊♥️
HvvGlKrdl Beyzanur1995 64 kilo ile basladim 38.hafta da 84 e ciktim.. Su anda yarin 41.hafta dolacak Allahin izniyle 82 ye düştüm.. Ilk baslarda alıyoruz sonradan düşüyo sanirim 🙄🙄
Feyzzzz S-Y gebelik şekeri varda diyet yapıorum ondan. Amann yemeği tercih ederdim emin ol boşver yiyin gayrii 😅
Lale87 28 haftalığım toplam 10 kilo aldım bol yürüyüş ve hareketliyimde nasıl alıyorum anlamıyorum her ay 2 kilo alıyorum istemesemde😞
Darkgod Beyzanur1995 hiç olmadı valla bir 14. Haftadan sonra biraz oldu o kadar başka olmadı gayet de güzel yiyorum canım ne ister ise ben aynı kilo dayım işte 1.5 kilo da vermişim Bebek iyi dedi doktor kilosu falan güzel 18+3 240 gr
Hatice0640 ZeynebFuad bende 47 kiloyla kaldım 17. Haftamdayım daha hiç almadım sen kaç hafta sonra almaya başladın acaba