Beyzanur1995 dusuk kiloyla gebe kalmssn fena degil cnm ama yned dkkat et sen 24. Haftadn snra istenilmesed kilo alinior 😊 ben 35. Haftamdaym 4 kilo almsiim dkkat ediorm son 1 ay 😂🤭
Kaç kilo aldınız kaçıncı haftadasınız? Sohbet edelim
Selam Kizlar ilk once sagsalim bebeklerimizi kicagimiza alalim inweAllAh 🤲🤲😘ben 15haftadayim 59klo ile hamile kaldim su an 63 klo almiwim zaten almak istiyordum boyum 1.70 ama size bakdimda ben henuz bu haftada bu kloyu aldigsam bayada alcagim demek 😊🤤
Beyzanur1995 35+2 günlük olduk 5,5 kilo aldım şimdiye kadar
Boy 1.53 olunca illaki endişeleniyor insan 😁😁
Beyzanur1995 bence gayet normal canım fazla değil bende 63 ile hamile kaldım haftaya doğumum var şuan 75 kiloyum 😊
Ozgeurkn Bir avazda doğurmak nasip etsin Allah inşallah
Beyzanur1995 AMİN canım inş hepimize 🤲🏻
Beyzanur1995 37+6 yım 70 kiloyla başladım 74 kiloyum
Aysessss günde en az 2-2.5 lt su içiyorum genelde tam buğday unu tüketiyorum ekmeğim vs kahvaltıda yumurta peynir falan akşam yemekleri de dikkat ediyorum çyle hamileyim diye çökmüyorum sağlıklı beslenmeye çalışıyorum ama tabi aralarda yiyorum çikolata falan😂 şerbetli tatlılarla pek Aram yok sütlü tatlı da yapmak istemiyorum çok yerim diye😂 sadece deli gibi simit yemek istiyorum çıtır simit hemen hergün yiyebilirim😍ona rağmen aynı ilerliyorum nazar değmesin zsten boyum da uzun alsam da göstermem inşallah 🙏🏼
Pureloveee süper!! Ben de eşime inşallah doğum yaptıktan sonra hastahaneye siparişlerimi biriktiriyorum 😂😂 direniyorum yememek için, hiç almadım bakalım inşallah çok az alırım
Beyzanur1995 gayet iyisin maşallah ben de 38. Haftadayım 10 kilo aldım
Beyzanur1995 27+0 10 kilo aldım 😄🌸 43 kilodan + 53 kiloya giden bir yolculuk önümüzde 3 ay daha var nasipse duba gibi olurmuyuz bilmiyorum 😂
16+3 olduk 3 kilo almısım ☺️
Beyzanur1995 31 hafta 11 kilo
Beyzanur1995 9.ayima girdim 3 kg aldim
Beyzanur1995 35 haftalığım13 kilo aldım
- Haftamdayım toplam 12kg aldım hamilelik şekeri çıktı